Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašen krivim

Pojeo dio istražnog spisa, dobio pet godina

sudnica
Foto: Tino Juric/PIXSELL
15.01.2019.
u 08:08

U proljeće 2018. godine protiv žitelja uljanovske regije pokrenut je kazneni postupak zbog pokušaja organiziranja trgovine drogom.

Stanovnik ruske uljanovske regije koji je pojeo dio spisa iz kaznenog postupka koji se vodio protiv njega, osuđen je na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, priopćilo je u ponedjeljak Tužilaštvo Uljanovske regije, izvještava ruska agencija Ria.

Prema tužilaštvu, u proljeće 2018. godine protiv žitelja uljanovske regije pokrenut je kazneni postupak zbog pokušaja organiziranja trgovine drogom.

Dana 8. kolovoza optuženi, koji je boravio u pritvoru, na sučeljavanju se pograbio sa svjedokom te poderao, a potom i pojeo dio dokumentacije koja se odnosi na njegov slučaj.

Sud ga je proglasio krivim za uplitanje u aktivnosti istražitelja kako bi se spriječila sveobuhvatna, potpuna i objektivna istraga, te je osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora.

Video - Dvostruki ubojica napravio kaos u sudnici

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kljusar
Kljusar
14:39 15.01.2019.

trebalo ga dati odmah kirurgu da ga raspori i izvade spis ili dosje van. gledali ga mirno dok ovaj preživa, čudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije