Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK PRODULJENOG VIKENDA

Vozači, oprez! Na prometnicama se stvaraju gužve, čeka se u kolonama. Pripazite na vremenske uvjete

Foto: HAK
1/4
23.12.2023.
u 09:09

Usporeno se vozi i u zonama radova: na brzoj cesti DC1 Solin-Klis; na državnoj cesti DC3 kod Gornjeg Mrzlog Polja; na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Turnja i na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na vijaduktu Sava-Odra

Početak produljenog vikenda donio je pojačan promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru istoka te na većini graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom, gdje su, kako je istaknuo Hrvatski autoklub (HAK), moguća i duža čekanja. Uz to, kolnici su mjestimice vlažni i skliski te je moguća poledica.

"Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila", istaknuo je HAK. Prema informacijama objavljenima nešto prije 9 sati, na autocesti A1 između tunela Ledenik i tunela Bristovac u smjeru Dubrovnika vozilo je u kvaru te se zbog toga vozi uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići nema većih gužvi i zastoja, dok je na A2 pojačan priljev vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Zagreba/Lipovca (istoka). Također, kod čvora Jankomir u smjeru istoka vozi se usporeno u koloni od oko 5 kilometara zbog prometne nesreće.

VEZANI ČLANCI:

Na A3 pojačan je promet u smjeru istoka (Lipovca), a između čvora Sv. Nedelja i odmorište Zagreb jug u smjeru Lipovca kolona je duga oko 3 kilometra. Vozi se usporeno i između čvorova Jakuševec i Rugvica gdje je zbog nesreća kolona duga oko 14 kilometara. Između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Lipovca vozi se usporeno, a kod GP Bajakovo u smjeru Republike Srbije kolone osobnih i teretnih vozila duge su oko 13 kilometara. Na A6 nema većih gužvi i zastoja.

Usporeno se vozi i u zonama radova: na brzoj cesti DC1 Solin-Klis; na državnoj cesti DC3 kod Gornjeg Mrzlog Polja; na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Turnja i na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na vijaduktu Sava-Odra.

VIDEO Nevjerojatan potez vozača u Splitu: Ispred policije zaobišao cijelu kolonu na semaforu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije