Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokumentarno-igrani serijal

Pogledajte trailer nove serije \"Jugoslavenske tajne službe\"

Michael Llodra
Foto: AFP
1/2
02.04.2012.
u 19:06

Povijest tajnih službi u središtu je novog dokumentarno-igranog serijala \"Jugoslavenske tajne službe\" koji se večeras počinje emitirati na HTV-u. Donosimo trailer u kojem je napravljen presjek svih epizoda.

Komentara 20

OB
-obrisani-
20:03 02.04.2012.

10. Dosadašnje rasprave i osude na državnoj razini u nekim državama članicama Vijeća Europe ne mogu osloboditi međunarodnu zajednicu od obveze zauzimanja jasnog stava o zločinima totalitarnih komunističkih režima. Ono ima moralnu obvezu to učiniti bez ikakvog daljnjeg odlaganja. 11.ganja. 11. Vijeće Europe ima dobru poziciju za takvu raspravu na međunarodnoj razini. Sve bivše europske komunističke zemlje, osim Bjelorusije, sada su njegove članice, a zaštita ljudskih prava i vladavina prava osnovne su vrijednosti za koje se zalaže. 12. Zboga toga, Parlamentarna skupština odlučno osuđuje teška kršenja ljudskih prava počinjena od strane totalitarnih komunističkih režima te izražava suosjećanje, razumijevanje i priznanje za žrtve tih zločina.

OB
-obrisani-
21:04 02.04.2012.

Kad ce se vec jednom saznati tko je naredjivao likvidacije 150 Hrvata u dijaspori i tko ih je izvrsio ???!!! Kada ce se suditi tim ubojicama???

GE
Gea7777
08:26 03.04.2012.

Trailer? Jel\' to neka nova hrvatska riječ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije