Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tipkanje, mijenjanje stanica...

Pogledajte što se događa u vašem mozgu dok telefonirate u vožnji!

Što se događa s mozgom dok telefoniramo usred vožnje
Foto: Youtube
1/10
16.01.2014.
u 17:21

Toyota i organizacija TED željele su pokazati u informativnom videu kako naš mozak tijekom vožnje ne može (i ne smije) biti fokusiran na više kompleksnih radnji

Tipkanje poruka, telefoniranje, promjena radio stanice, razgovor s drugima... Sve to, dok radite tijekom vožnje, može biti iznimno opasno.

Da nije riječ samo o "brižnom roditeljskom savjetu" već o ozbiljnom upozorenju, pokazale su organizacija TED i Toyota u informativnom videu u kojem je prikazano što se događa u mozgu vozača kada radi više toga tijekom vožnje.

Pogledajte kako to izgleda u priloženom videu!

>> Evo što se dogodi kad tipkate za upravljačem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije