Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PROMJENA

Odrekao se alkohola na godinu dana. Pogledajte kako sada izgleda!

Prije i poslije
Foto: Reddit
25.03.2017.
u 21:16

Upravo je alkoholizam, uz droge, najrazornija sila. Osim tijela i psihe, uništava obitelj, prijatelje i naposljetku sam život

Posegnuti za čašicom uobičajena je pojava koja nam pomaže opustiti se, zabaviti se, a opće je poznato i kako je čaša vina blagonaklona za naše zdravlje. Ipak, pretjerano konzumiranje ovog pića lako prijeđe u ovisnost, pogotovo kada alkohol postane sredstvo bijega od problema.

Upravo je alkoholizam, uz droge, najrazornija sila. Osim tijela i psihe, uništava obitelj, prijatelje i naposljetku sam život.

Sve to jako dobro zna korisnik društvene mreže Reddit koji svojim primjerom pokazao koliko se život može promijeniti jednom kad paklu alkohola kažete - dosta!

Drugim je korisnicima pokazao svoje dvije fotografije 'prije i poslije' i šokirao ih nevjerojatnom promjenom.

Foto: Reddit

Godinu dana od potpunog prestanka uzimanja alkohola, izgubio je gotovo 25 kilograma. No najveća se promjena dogodila u njemu. Nakon što je priznao kako je alkoholičar, odlučio je poduzeti prvi korak.

- Ne mora to biti veliki korak, samo ga napravite - poručio je svima, dodavši kako je isprva bilo teško, ali pozitivne promjene koje su se dogodile nakon zadržale su ga na dobrom putu.

>> Do nedavno je bio zapušteni beskućnik, a sada obara žene s nogu svojim izgledom

>> Smršavjela je nevjerojatnih 92 kilograma u dvije godine. Nećete vjerovati kako danas izgleda...

>> Ovo je 10 razloga kako masturbiranje može pozitivno utjecati na vas i vaše zdravlje

Ključne riječi

Komentara 4

GI
Gips
22:01 25.03.2017.

A kakva je tek promjena kod mene, ja ne pijem već 21 godinu. Nebi me čovjek prepoznao, skroz sam drugačiji

Avatar Azriel
Azriel
07:15 26.03.2017.

A za kaj na flaše konjaka ne stavljaju slike razbijenih žena, posljedice alkohola za volanom, i recimo kako izgleda mozak alkoholičara?

MO
matK.O.
07:34 26.03.2017.

čak su i stolice sjajnije otkako ne pije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije