Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedi se prisjetiti
Povratak na članak

Pogledajte najzanimljivije trenutke sedmog saziva Hrvatskog sabora

Situacije kojih se vrijedi prisjetiti, lica koja su prošla kroz sabornicu, rasprave koje su nas znale nasmijati, ali i razljutiti...

Komentari 4

KR
krigger
18:10 25.09.2015.

i niisu zanimljivi

VL
DU
Deleted user
18:03 25.09.2015.

Ovaj saziv Sabora ući će u povijest kao najsramotniji u dosadašnjoj povijesti samostalne države Hrvatske. Ostati će i zapamćen po rigidnosti komunističke ideologije i izvrgavanja ruglu demokracije, od svima naprijed starog komunističkog aparatčika Leke. Ostati će zapamćen po donošenje 86%86% zakona "po hitnom postupku" i sluganskog dizanja ruku zastupnika po diktatu partije. Od konstituirajuće sjednice pa do raspuštanja istinska sramota!

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:40 25.09.2015.

Meni je bilo najzanimljivije kad je uginuo predsjednik Sabora Šprem, lik koji je ukinuo pokroviteljstvo Sabora nad obljetnicom bleiburškog masakra nad Hrvatima od strane jugokomunista i partizančina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.