Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedi se prisjetiti

Pogledajte najzanimljivije trenutke sedmog saziva Hrvatskog sabora

sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
25.09.2015.
u 17:54

Situacije kojih se vrijedi prisjetiti, lica koja su prošla kroz sabornicu, rasprave koje su nas znale nasmijati, ali i razljutiti...

Sedmi saziv Hrvatskog sabora danas je odradio svoj posljednji radni dan te jednoglasno sa 123 glasa ''za'' donio odluku o raspuštanju koja na snagu stupa u ponedjeljak, 28. rujna. Prije napuštanja sabornice zastupnici su odradili i posljednje zajedničko fotografiranje.

Tim povodom PIXSELL je objavio video fotoreportera Patrika Maceka s najzanimljivijim trenucima predstavnika zakonodavne vlasti tijekom 4 godine njihova rada. Pogledajte pregršt neobičnih fotografija zastupnika izvan uobičajenih okvira sjednica. Situacije kojih se vrijedi prisjetiti, lica koja su prošla kroz sabornicu, rasprave koje su nas znale nasmijati, ali i razljutiti... 

>> Raspušten sedmi saziv Sabora

Komentara 4

KR
krigger
18:10 25.09.2015.

i niisu zanimljivi

DU
Deleted user
18:03 25.09.2015.

Ovaj saziv Sabora ući će u povijest kao najsramotniji u dosadašnjoj povijesti samostalne države Hrvatske. Ostati će i zapamćen po rigidnosti komunističke ideologije i izvrgavanja ruglu demokracije, od svima naprijed starog komunističkog aparatčika Leke. Ostati će zapamćen po donošenje 86%86% zakona "po hitnom postupku" i sluganskog dizanja ruku zastupnika po diktatu partije. Od konstituirajuće sjednice pa do raspuštanja istinska sramota!

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:40 25.09.2015.

Meni je bilo najzanimljivije kad je uginuo predsjednik Sabora Šprem, lik koji je ukinuo pokroviteljstvo Sabora nad obljetnicom bleiburškog masakra nad Hrvatima od strane jugokomunista i partizančina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije