Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples na plaži

Pogledajte luđačku reakciju boksera koji je liznuo limun!

pas bokser
Screenshot/YouTube
13.06.2013.
u 09:21

Više od 380 tisuća pregleda na YouTubeu u tjedan dana skupila je snimka na kojoj je bokser prvi put u životu kušao krišku limuna.

Više od 380 tisuća pregleda na YouTubeu u tjedan dana skupila je snimka na kojoj je bokser prvi put u životu kušao krišku limuna.

Pas je svojim luđačkim skakutanjem na plaži izazvao smijeh svojih vlasnika. Iako se vidi da mu kiselo baš i ne odgovara, nakon prvotnog šoka, pas se još koji put vraća do limuna kako bi ga još jednom okusio i valjda vidio je li se nešto promijenilo u okusu.

Ako ih pas pojede, limuni mogu biti štetni za neke od njih te izazvati povraćanje, proljev i moguću osjetljivost na svjetlost, piše Daily Mail. No, ovom bokseru miris je bio vrlo primamljiv da bi krišku ostavio na miru te joj se vraćao ponovno i time zabavio svoje vlasnike, ali i mnoge ljude koji su pogledali snimku.

>>Dječaka (5) koji je preživio tornado ubio podivljali obiteljski pas

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije