Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna nova!

Pogledajte kako se dočekala 2015. godina u hrvatskim gradovima

Doček u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/36
01.01.2015.
u 09:48

Na glavnom zagrebačkom trgu građani, u nešto manjem broju nego prethodnih godina, uživali su u nastupu Novog vala

Unatoč najhladnijoj novogodišnjoj noći unatrag 100 godina, prema meteorolozima, mnogi su 2015. godinu dočekali na glavnim gradskim trgovima.

Na glavnom zagrebačkom trgu građani, u nešto manjem broju nego prethodnih godina, uživali su u nastupu Novog vala - Jure Stublića i Filma, Jurice Pađena i Aerodroma, Davora Gobca, Borisa Leinera te Renata Metessia uz pratnju Telefon Blues Banda, a na Europskom trgu Zagrepčane je u novu ispratila grupa Detour.

Na splitskoj Rivi nastupali su Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco, a na dubrovačkom Stradunu Tony Cetinski, Petar Dragojević te grupa Silente.

Foto: Tino Jurić/Pxsell

Foto: Tino Jurić/Pixsell

Riječani su uživali uz band Jonathan, Parni valjak te Beatles Revival Band. Porečani su najluđu noć proveli uz nastup Severine, a Puljane je zabavljao Zlatan Stipišić Gibonni s gostima – Ivanom Husar, Damirom Urbanom, Davorinom Bogovićem te predgrupom Le monde.

Šibenčani su 2015. godinu dočekali uz Dubiozu kolektiv i Elemental. Na osječkom Trgu slobode bile su postavljene tri pozornice - na prvoj je posjetitelje zabavljala grupa Vigor, na drugoj DJ Sly, a na trećoj Tamburaški sastav Sitan vez.

>>Josipović na Trgu, Kolinda s braniteljima u Savskoj

>>Spektakularni vatromet u Dubaiju ušao u Guinnessa!

Komentara 1

JA
jamanuša
13:53 01.01.2015.

da nebi Vuce nebi bilo ništa dobra, to je bio pun pogodak za razliku od Konđe ali je ona iz glazbene obitelji koju ja na ovakim prigodama izbjegavam nije ona za to dok Ban prođe kako tako .... Vuco je je briljira , nije mu bilo hladno kao inima u Makarskoj i Trogiru kako on kaže oni nemaju muda ka ja, vratio se na rivu nakon 25 god.veli on ...začinijo je novu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije