Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne bi svi tako shvatili

Pogledajte kako je medicinska sestra stranom studentu objasnila da ga očekuje operacija

medicinska sestra
Foto: Shutterstock
1/2
30.01.2019.
u 09:54

S obzirom na to da ne govori engleski jezik, medicinska sestra studentu je odlučila napisati poruku u kojoj se, osim riječima, koristila i crtežima

Poruka medicinske sestre iz Kine stranom studentu koji je završio u jednoj tamošnjoj bolnici našla se u središtu pozornosti zbog načina na koji je sestra studentu pokušala objasniti da ga očekuje operacija.

S obzirom na to da ne govori engleski jezik, medicinska sestra je studentu odlučila napisati poruku u kojoj se, osim riječima, koristila i crtežima.

U poruci mu je napisala kako ''večeras nakon 22 sata ne smije ništa jesti ni piti'', a ono što je potom nacrtala zastrašilo je mnoge.

An international student hospitalised in China and the nurse who couldn’t speak English, informed him about his surgery with this note. from r/funny

S crtežom krvavog noža pokušala mu je poručiti da ga sutradan u 8 ujutro očekuje operacija, no tu su poruku mnogi drukčije protumačili.

"Ako ne jedeš i ne opereš šalicu večeras, sutra ujutro si mrtav čovjek", "Bez hrane i vode, sutra ujutro u 8 sati ćemo te pojesti", "Sutra ujutro međunarodni student postaje donator organa", 'Ne trebaš jesti ni piti večeras zato što ćemo te sutra ujutro ubiti", samo su neka od tumačenja sestrine poruke.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

medicinska sestra
1/29

Komentara 8

TM
trade_mark
10:37 30.01.2019.

ja sam to shvatio upravo onako kako je trebalo. moraš bit glup da shvatiš drugačije.

DU
Deleted user
11:04 30.01.2019.

Sve riječi je perfektno gramatički napisala ,a ne zna napisati "operation"?!

Avatar Analizator
Analizator
10:25 30.01.2019.

Ne treba puno nagađati koje je nacionalnosti medicinska sestra ako se sjetimo tko je nedavno nožem operirao po Vukovaru, Ovčari, Srebrenici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije