Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE SVE GRIJEŠIO?
Povratak na članak

Pogledajte golove i pogreške u sumnjivim utakmicama

Koje su zapravo utakmice Prve HNL namještene? Pustite priče i pogledajte sami sumnjive situacije i golove. Zanima nas što mislite koji su golovi i pogreške plod slučajnosti, a za koje biste rekli da su namjerno napravljeni i pušteni.

Komentari 24

LI
list68
14:22 09.06.2010.

Ovo je strašno! O čovjeku, \"Mamiću\", i klubu \"dynamu\", koji su najviše namještali rezultate nema ništa. Pa tko još vjeruje da postoji \"HNS\", a ne \"ZNS\". koji radi sve na ruku dynamu.

VL
OB
-obrisani-
15:20 09.06.2010.

isti dan kad su pocela hapsenja u akciji ofsajd obracunali se i srpki kriminalci,cak je oavj ranjeni pomenuo i da je darko saric u zg,evrpski eskobar...a ovi golovi su u najmanju ruku cudni...bice ovih dana izgleda krvavih borbi po zagrebu,pitam se samo kako misle da privedu ekipu koja vrti milijarde od droge....

VL
AE
aesentia
16:19 09.06.2010.

Eh, i onda je prije nekoliko mjeseci na Večernjem bila debata treba li dati jednom Medveščaku ikakav novac iz zagrebačkog proračuna, a ovi iz Sesveta dobivaju 2 milijuna kuna i kao su vrhunski sportaši, ali Medveščak nije. Sad se vidi što je vrhunski sport u HNL-u i kome treba dati novac.

VL
MM
Mladen Miletić
16:47 09.06.2010.

ustanoviti tko je blefirao a tko je ipak gol zabio je u 99,9% gotovo nemoguće zato su Njemci odustali od takove istrage. jedino pravo je kada mu se podvali i da mu se novac te se snimi mito i ondada kada je na potezu odradi posao... No kako znamo ljude- čovjeka svaki je za kupiti ili barem svaki osim ekstremne budale ! Samo je pitanje cijene... Kodn nas Hrvata nema problemaa koje god koga god zatvoriš nisi fulao zna se ne komunisti nego mi svi smo isti- lopine. Naravno da ima budala- tzv. pošteni oni če sada da minuse djele a nisu svjesni da su bili i ostat če vječno zauvjek Balkanci...

VL
NI
niko36
16:48 09.06.2010.

Eto kako se financira liga 16. Stimca,pa Markovica,Srebrica,toboze neka Udruga Prvoligasa, Udruzenje Sudaca.Banda koja je znalaza sve. I onda se Stimac cudi zasto nema ljudi na utakmicama pa taj isti vidi razlog u prenosu u takmica iz Petice kao trebalo bi zabraniti prenose. Koji LOPOV!

VL
SB
siar.bte
16:52 09.06.2010.

ja sam 2005/6 bio negdje 6mj. poslovno u Varaždinu i zbog posla upoznao sam sve nogometaše varteksa. Klub je tad vec bio u banani i decki su sami davali lovu rodbini i prijateljima da se klade u drugim gradovima na gluposti tipa crveni kartoni, broj zutih kartona, broj kornera... Ako trebaju bit dva crvena kartona, njih dvojica ce ih dobit, naravno cudit ce se, protestirati kod suca, isprovocirat incident, ali to je sve farsa, on je tog trenutka na svojih 10.000kn zaradio jos 15-20.000kn i taj mjesec su on i cura mirni. Kladenje treba ukinuti, unistilo je bit sporta.

VL
KO
kontras
15:48 09.06.2010.

ma cijela hrvatska država je namještaljka.

VL
VU
viribus unitis
22:41 09.06.2010.

Nisu u karijeri ništa napravili, propali talenti, mnogi od ovih su zanimali žene cajke, trošili su lovu kako su znali. Sad kad su na izmaku sa godinama, da ukokošare nešto varajući tako nacionalni sport i gledatelje, navijače. To je jedna hrpa nemoralnih bandita na čelu sa Štimcem i kompanjonima, koji nastavljaju upropaštavati hrvatski nogomet. U zatvor s njima...ja utakmice hrvatske lige više ne gledam, a mislim da i ostalo hrvatsko pučanstvo neće htjeti gledati klubove koji namještaju utakmice. Ovo je samo kap u moru što se to događa na nogometnoj sceni. Rat bi izgubili da smo se ovako borili!

VL
DO
Dondo
06:43 10.06.2010.

Sporne utakmice bi trebalo pogledati u cijelosti. U odnosu na prethodno navedeni prijedlog, samoubojstvo mi ne izgleda više tako strašno.

VL
BO
bomba
13:31 09.06.2010.

VL ne mlati praznu slamu. Da si se pojavio sa ovom analizom prije uhićenja igraća poštivao bi ovu analizu, ali ovako ste kasno stigli.Vi istražujte i dajte nam informacije one što nitko još nije objavio a ne istraživati istraženo.

VL
GR
gromCH
13:50 09.06.2010.

netreba ici na nogometne uakmice .......................pa neka se slikaju sami izgovor da nemaju placu,pa neka se zatvori klub i kao druge djelatnosti.

VL
KN
knjižničarka
14:11 09.06.2010.

Točno tako bomba; istraživačno novinarstvo nula - policija (po kojoj se stalno pljuje) - jedan (ili mnogo više)

VL
UK
Ugo Kajvez
14:26 09.06.2010.

Ovo mi sve počelo ličiti na bacanje prašine u oći građana, znalo se da ima korupcije u nogometu odavno, .. zgodno da se pojavila ova problematika u vrijem kada državu i vladu pritišću mnog mnogu ozbiljnije i važnije stvari veza za preživljavanje same ove države ............

VL
HE
hewlett
14:43 09.06.2010.

Teško je na temelju snimaka nešto dokazati. Uskok sigurno ima ono najvažnije, snimljene razgovore, transfere novaca, uplate i isplate. Ako se to sve poklapa sa prikazanim snimkama, datumima i utakmicama onda je lako dokazati malverzacije. Ali i ja sam mišljenja da su upecane sitne ribe. S obzirom da su nogometaši plašljivi i uplašeni dečkići, mogli bi bez problema propjevati i otvoriti pandorinu kutiju za policiju i navesti ih na trag onim velikim igračima.

VL
Avatar žič
žič
14:47 09.06.2010.

na tom jadu i bijedi su pojedinci zgrtali veliku lovu a obični bedaki su punili kladioničke blagajne.......hahaaaaaaaa,živjeli BEDAKI

VL
KR
krka
16:28 09.06.2010.

Samo kratko:lopov do lopova, gamad do gamadi.Sramota kaj su uradili od sporta! Mislim da je sve počelo kada su gologuzi slinavci a\'la Maminjo i slični počeli mešetariti sa igračima.Od tog trenutka sport postaje lov u mutnome za takve likove koji na transfere, ali i ostale prihode ne plačaju niti lipe poreza, da bi od lokalne samouprqve i poduzeća sponzora žicali lovu, koju ovi uzimaju radničkoj sirotinji koja doslovce crnči za 3000 kuna. Igrači za to vrijeme kasiraju desetke tisuća € novčanica.Kada će se stati tome na kraj i kada ćemo maminja i ostale krimose vidjeti u hotelu Remetinec i kada će im zapljeniti lovu i pokretnu i nepokretnu imovinu??? Ima li uopće ko u ovoj državi hrabrosti da pozatvori i osudi tu gamad???

VL
IV
ivaness
16:12 09.06.2010.

Sad su digli buku oko toga,a za 2 tjedna ce se sve smirit i nece se vise pisat o tom.Pola osumnjicenih ce pobjec u druge drzave, a druga polovica ce platit sudstvo da sve lijepo padne u zastaru...Tako cemo mi obicni gradjani i Europa dobit dojam da Vlada nesto radi, a na kraju price lopovi ce bit i dalje slobodni daleko od zatvora...

VL
ZE
zepcanac
17:10 09.06.2010.

Svebi ja to izbacijo na ulicu padavide kako je biti bez posla i velike lopovske popularnosti u Sportu i Kulturi. Te klubove vratio u Opstinske lige i Plus da varate sve pare kojesu na taj lopvski i kockarski zivot zaradili., a igrace izbacio iz klubova teim zabranio igru zauvijek u Nogometu. Jer to jiedino zasluzuju lopovi i ganisteri!

VL
NI
niko36
17:47 09.06.2010.

\"Da nije bilo Lige 16 nebi se dala sansa jednom Varteksu,Medumurju,Zadru a \\ nebi bilo ni uspjeha Sibencana\"-Igor Stimac na pitanje o prednostima Lige 16. Bolje i treca liga posteno nego prva sa tvojim lopovlucima. Najveca dva lopova u povjesti Hrvatske Ivo i Igor.

VL
OB
-obrisani-
21:17 09.06.2010.

Ovo je smješno!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.