Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mjestu preminuo

Poginuo vatrogasac: Policija objavila detalje strašne nesreće kod Garešnice

JVP Garešnica
31.10.2023.
u 10:29

Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže, napisali su kolege

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći koja se jučer poslijepodne dogodila u sušari u Kaniškoj Ivi kod Grešnice. Kako su napisali na Facebooku stranice JVP Garešnica radi se o vatrogascu (25) koji je preminuo na licu mjesta. PU bjelovarsko-bilogorska objavila je detalje strašne tragedije. "Jučer, 30. listopada, oko 14.30 sati, u Kaniškoj Ivi, 25-godišnjak je u krugu tvrtke u kojoj nije zaposlenik, traktorom dovezao mobilnu sušaru za žitarice u namjeri da ju opere. On je sa sušare za žitarice skinuo metalni – limeni poklopac sa donje strane te ju pustio u pogon tako što je uključio kardansko vratilo na traktoru. Nakon toga je uključio visokotlačni perač, prišao do otvora na sušari u namjeri pranja čime je došao u opasno područje radnog stroja gdje ga je zahvatio rotirajući dio na sušari", objavila je policija. 

Zbog zadobivenih ozljeda 25-godišnjak je na mjestu događaja preminuo. "Očevidom je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Garešnica, a očevidu je prisustvovao i inspektor zaštite na radu. Naložena je obdukcija tijela stradalog, a također će se u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru obaviti i sve druge izvidne i dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja", dodaju u policiji.

"Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje saučešće", poručili su njegovi kolege vatrogasci.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije