Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u srbiji

Poginula slaveći rođendan, a htjela je samo jedan krug motorom

Maja Dimitrijević
Blic.rs
04.05.2013.
u 13:37

- Odmah sam otišla na mjesto tragedije. Vidjela sam svoje dete kako nepomično leži na putu i automobil. Nisu me pustili da priđem bliže, neutješna je majka

Maja Dimitrijević (20) iz Aleksinca u Srbiji  poginula je u noći na petak u 2.35 sati u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na lokalnoj cesti Žitkovac – Aleksinac, piše BlicMiroslav Milanović (39) teško je ozlijeđen.

Njih su dvoje pali s motocikla marke Kawasaki u sudaru s Ladom Samarom kojom je upravljao Zoran M. (39) iz Žitkovca.

Tragedija je tim veća što je nesretna djevojka slavila rođendan u rodnom gradu. Vratila se iz Beograda gdje je studirala na Akademiji primjenjenih umjetnosti. 

Milanović je policajac, ali te večeri nije bio na dužnsoti.  Maja je okončala jer je htjela samo jedan krug motorom. 

- Htjela se provozati, no moja sestra nije joj dala. Maja je inzistirala, a tetka ju je zaustavljala. Rekla je da želi samo jedan krug. Više se nije vratila, neutješno plačući kazala je za Blic djevojčina majka Danijela Dimitrijević.

- Odmah sam otišla na mjesto tragedije. Vidjela sam svoje dete kako nepomično leži na putu i automobil. Nisu me pustili da priđem bliže. Ne znamo kako je došlo do sudara, čuli smo da je vozač automobila bio pijan. Nema više mog umjetnika, ispričala je majka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije