Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boji se za život

Podstanar iz pakla: 'Ne plaća stanarinu ni režije i prijeti mi'

Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.09.2013.
u 08:54

Problemi su počeli kada podstanar nije uredno plaćao najamninu, račune za struju i telefon

Profesorica (61) iz Splita iznajmila je svoj stan početkom 2010. godine 31-godišnjem muškarcu, a kada se pokazalo da je stanar problematičan i kada mu je rekla da izađe iz stana, život joj se pretvorio, kako sama kaže, u pakao.

Problemi su počeli kada podstanar nije uredno plaćao najamninu, račune za struju i telefon, piše Slobodna Dalmacija. Kada mu je rekla da se iseli iz stana, nekoliko je puta došlo do verbalnih pa i fizičkih obračuna.

"Dana 1. lipnja 2010. došli su na moja vrata i brutalno razbijali zaključana vrata, on je razdvojio desno krilo i ozlijedio me šipkom po glavi gurajući vrata izvana i tukući me. Bojala sam se za svoj život, branila sam se i uspjela sam ga spriječiti da sasvim razbije vrata tako što sam ga udarala drškom metle i odvijačem. Poslije je došla policija i odvela me, a dok sam ja bila u postaji, oni su ušli u moj stan, promijenili bravu i otada ja više ne mogu unutra", ispričala je 61-godišnjakinja za Slobodnu. Dodala je kako ona živi pet, šest metara od stana u kojem je 31-godišnjak i to u stanu od 10 kvadrata. Od stresa je izgubila 14 kilograma.

Cijeli slučaj sada je na sudu, a muškarac koji ne želi izaći iz stana tvrdi kako ona nije jedini vlasnik, ali da je većinski. – Nije me prijavila niti je platila porez, a otkazala mi je podstanarstvo kad je shvatila da su njene sestre razgovarale sa mnom i da su mi dopustile da budem tu. Mi smo na sudu i sud će odlučiti o svemu – rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije