Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ratni put HVO-a priča je kako je BiH obranjena i hrvatskom krvlju

Knin: Obilježavanje 30. obljetnice osnutka HVO
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.04.2022. u 09:54

Bošnjački političari sve hrvatske ratne zasluge pokušavaju relativizirati i kriminalizirati. Iskrivljivanje povijesti u funkciji je kreiranja budućnosti, odnosno ustroja države bez hrvatske konstitutivnosti

Komentara 5

Avatar Purgeri
Purgeri
11:41 12.04.2022.

Mi Hrvati nemamo svoje ja. Ovo je uškopljen narod koji je prihvatio retoriku svojih neprijatelja. Hrvati žive na prostoru današnje Hrvatske i BiH 1400 godina. BiH je domovina Hrvata puno više nego druga dva naroda. Uredu može se reći i Srba u Podrinju i istočnoj Hercegovini gdje i oni žive jednako dugo kao Hrvati. I sad da mi dopuštamo potomcima osvajača, agresora, genocidaša koji su uništili srednjovjekovnu BiH, a 70% muslimana u BiH veze nema s BiH nego su pobjegli tamo kad su ih istjerali iz susjednih zemalja. I sad će neki islamizirani Srbi poput Izetbegovića koji su u BiH došli jučer Hrvatima određivati šta je šta i tko je "temeljni narod". BiH nije svetinja biti zadatost već sklepana tvorevina koja nikad u svojoj povijesti nije postojala zbog volje ljudi i naroda koji u njoj žive već zbog vanjskog pritiska. Politika Hrvatske ne smije i ne treba biti opstanak BiH već opstanak i prosperitet Hrvata u njoj.

Avatar southman
southman
10:57 12.04.2022.

Dosta više maltretiranja i jednom za svagda povucimo potez koji će sve riješiti. Na teritoriju hrvatskih županija organizirati posebne izbore. Ustrojiti jedinstvenu vlast na tom području i izabrati predstavnika za Predsjedništvo i predstavnike za Dom naroda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije