Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čiji je on kandidat?

Podržavajući Babića Komadina u Bjelovaru 'opleo' po Bajsu

bjelovar,zlatko komadina,mirela holy,portal (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
30.05.2013.
u 12:24

Na SDP-ovu skupu pojavio se i Antun Korušec, što je protumaćeno kao početak slaganja nove koalicije

- Meni je drago danas biti ovdje unatoč ovoj kiši, no na kiši sve raste pa tako i podrška našem Vedranu. On je u egalu s Bajsom za kojeg se, naka mi ne zamjeri a i može ako hoće, ni ne zna čiji je, da li HSS-ov, HDZ-ov ili sada možda HNS-ov. Za Vedrana se zna, on je vjerodostojan predstavnik SDP-a i uvjeren sam da će građani to prepoznati - kazao Zlatko Komadina, saborski zastupnik i potpredsjednik SDP-a, dajući danas u Bjelovaru podršku Vedranu Babiću, kandidatu za župana Bjelovarsko-bilogorske županije kojeg u nedjelju očekuje drugi krug u kojem mu je protukandidat Damir Bajs. 

Zajedno s kolegom Komadinom podršku Babiću dala je i Mirela Holy, stranačka im kolegica iz saborskih klupa i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode. Zahvalivši na potpori Babić je izrazio uvjerenost da će pobjednička karma Zlatka Komadine i pozitiva Mirele Holy pripomoći da u nedjelju postane pobjednik i novi bjelovarsko-bilogorski župan. Na skupu nije ostao neprimjećen i dolazak Antuna Korušeca, kandidata za bjelovarskog gradonačelnika koji je u prvom krugu zajedno s HDZ-ovim kandidatom Marijanom Conerom iz izborne utrke izbacio SDP-ovu kandidatkinju Vanju Posavac.

Njegova nazočnost na SDP-ovom skupu među novinarima se komentirala kao potvrda kuloarskih priča da je već započelo slaganje kockica za Gradsko vijeće, odnosno nove koalicije Korušec - SDP, koja će sigurno unijeti nemir u predizborni politički brak SDP-a, HSLS-a i HSS-a.

>>HDZ o SDP-ovoj prijavi: Neće nas zaplašiti s takvim namještaljkama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije