Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI LIJEČNICI
Povratak na članak

“Podršku za prijedlog da se izostanci opravdaju ispričnicama – nemate!”

Kako su poručili ministrici Divjak, odluči li ona inzistirati na prijedlogu koji je dio školstva bio prije tri godine, pa pao pod argumentima liječnika, iz Koordinacije hrvatske obiteljske medicine neće imati podršku.

Komentari 9

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:02 02.09.2019.

Rješavat se treba UZROK izostajanja, gdje veliku odgovornost ima ministarka i nastavnici, potreba za silnim ispričnicama samo je posljedica lošeg stanja u školstvu od čega djeca "bježe"

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
09:52 02.09.2019.

Svaka čast na komentaru Nika, konačno netko ko kuži gdje je problem. Lako za to tko će pisat ispričnice. Škola treba biti mjesto gdje će djeca dolazit s veseljem, na prosvjetarima je da im to omoguće!

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
09:50 02.09.2019.

Svaka čast na komentaru Nika, konačno netko ko kuži gdje je problem. Lako za to tko će pisat ispričnice. Škola treba biti mjesto gdje će djeca dolazit s veseljem, na prosvjetarima je da im to omoguće!

VL
DU
Deleted user
08:14 02.09.2019.

Najbolje da za svaku sitnicu vuku djecu po čekaonicama pa da stvarno poberu nešto...Drugo, kao da liječnici nemaju dovoljno posla. Kod nas se samo izmišljaju papirologije, i birokratske začkoljice. Tu smo The BEST. Inače, ja sam u šoku od kada sam čula da se u osnovnim školama već u 1. razredu djecu ocjenjuje brojčano i da dobiju i jedinice. Ne vjerujem!!! Pa to su mala djeca, tek uče slova, brojeve itd. i već ih stresiraju. I onda puno izostanaka. Djeci treba školu približiti, a ne od nje napraviti babarogu. Jedna učiteljica razredne nastave smatra da i djecu u 1. razredu osnovne treba ruštiti da ponavljaju razred. To je problem roditelja, a ne njen. Pitala sam ju čemu onda ona i ta škola služe? Roditelji su ti koji trebaju djete naučiti gradivo, a njeno je samo da ocijeni...Ta živi u mom kvartu....Na što su te škole spale, a glavno da se broje izostanci. Zašto su izostanci, kako se pristupa djeci...To niti slučajno.

VL
AN
AnusCroatica
10:38 02.09.2019.

Djeca su u školi 4 do 5 (suncanih) Sati, a na roditeljskoj skrbi 19 so 20. O cemu pricamo? Politika Nema muda dovesti roditelje u Red! Obveze a ne Samo prava, tu se U potpunosti slazem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.