Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manager 2
Povratak na članak

Podravkini zaposlenici: Nismo primijetili propuste za natječaj

USKOK tereti trojicu da su zbog namještanja poslova prilikom renoviranja u Podravki oštetili tu tvrtku za šest milijuna kuna

Komentari 10

CH
chemica
15:19 01.07.2011.

Ako je Sanader mogao prodati Inu i pogodovati MOL-u ubravši \"pinku\", a sve to pred okicama naše velike Premijerke koja danas ama baš ništa o svemu tome ne zna, zašto bi ovi morali znati bilo što o nekakvih \"pišljivih\" par milijunčića?

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:49 01.07.2011.

Nisu primjetili zato jer im je rećeno da moraju : ZAŽMIRITI na oba oka Slijepci nevide,zar ne?

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
17:21 01.07.2011.

Zaboravio si na kojem si položaju i da če te\" Podravska jal \"udarit svim sredstvima.Trebao si mene pozvat na sve natječaje.Sam si si kriv.S poštovanjem Valter.

VL
MI
milalala
09:55 02.07.2011.

Poštovani, kome je u interesu da se javnost stalno krivo informira? Naime, Darko Korošec nikada nije bio šef Nabave u Podravki,već je tu dužnost godinama obnašao Branko Vuljak kojega ovdje spominjete kao \"zaposlenika nabave\". Darko Korošec je bio direktorčić jedne službe unutar Nabave u kjoj nije mogao o ničemu sam odlučiti, a kamo li o tako velikoj investiciji, kao ni ostali direktorčići ostalih službi unutar Nabave bez Branka Vuljaka jer upravo on je bio DIREKTORA SEKTORA NABAVE. Branko Vuljak je bio glavni za sve, bez njegovog blagoslova NITI JEDAN DIREKTOR UNUTAR SEKTORA NABAVE NIJE SMIO NIŠTA ODLUČIVATI,a kamo li donositi tako krupne odluke! POSTOJALA JE HIJERARHIJA KOJA SE MORALA POŠTIVATI,kao i danas. Podravkaši su zbunjeni samim time da se stalno Korošec proziva ko šef Nabave po svim medijima,a i u sudskom procesu, a što nikada nije bio , dok se po našem viđenju glavni i odgovorni Vuljak u isto vrijeme miče sa dužnosti Direktora Sektora Nabave i nagrađuje radnim mjestom SAVJETNIKA ČLANA UPRAVE! Imamo osjećaj da je Korošec žrtveno janje,kako se ne bi došlo do prave ribetine. Pravo i pravda = nije isto,zar ne?

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
12:41 02.07.2011.

@Imamo osjećaj da je Korošec žrtveno janje,kako se ne bi došlo do prave ribetine.Gospodin Vuljak je jednom prilikom puno pomogao na Valterovu zamolbu.Zato molim da se pojedina gospoda ne razbacuju velikim riječima.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
13:07 02.07.2011.

Valter štiti Vuljaka i Šestaka .Pametnima dosta.!!!!!!

VL
MI
milalala
13:29 02.07.2011.

Stvarno?Može li se znati kome je to još dotični gospodin puno pomogao,osim sebi? Hvala, L.p.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
14:06 02.07.2011.

Stvarno?Može li se znati kome je to još dotični gospodin puno pomogao,osim sebi? Nikom nije pomogao ali pomogao je zbog svoje naivnosti kaj Podravka nije završila kao i Pliva.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
14:10 02.07.2011.

Da je imao profesionalce Hrvatske privatizacilje dogodilo bi se ovo. I tko je sada kriv??? Ma nije nam kriva politika za ovo, nije niti Željko Čović, a definitivno nije kriv Barr ili Teva - KRIVI SMO MI, JER SMO IHIH PUSTILI !!! Budemo li ih puštali i dalje, za građane Hrvatske države u međunarodnoj podjeli rada ostat će samo poslova za KONOBARE I K****** u vlastitoj zemlji. I to za mlađahne građane. A onda, kad prva mladost prođe, svi na kontejnere, naravno ako strani turisti i golferi budu milostivi pa nešto uvezene hrane i bace u smeće.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
14:42 02.07.2011.

Vlika hvala adminu kaj sve ne briše.Budi bez brige Valter je svoju kožu zaštitil na 5 adresa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.