Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH
Povratak na članak

Podnesen zahtjev za stegovni postupak protiv Željke Pokupec

Cvitan od DOV-a traži da kazni Željku Pokupec i da je razriješi dužnosti što bi značilo njeno potpuno izbacivanje iz tužiteljstva

Komentari 6

OB
Objektivno...
17:11 12.02.2015.

Kad bi se tako promptno stegovno prijavljivali i suci DSV bilo bi nam sigurno puno bolje pravosuđe

VL
19
1995josip
17:39 12.02.2015.

sdp kadar ju je postavio , sdp ju je i smjenio zbog pogodovanja guzonjinom sinu koji je takođe pripadnik stranke sdp . To je procurilo u javnost jer je guzonjin sin prevarant i krivotvoritelj a novine su dosta toga objavile u zadnjih godinu dana .

VL
PI
prava istina
17:43 12.02.2015.

Jako me čudi da samo stegovni postupak. Za takovu težinu dijela u najmanju ruku bi morala u pritvor i zabraniti joj svaku mogućnost komuniciranja sa svjedocima. Sad kad krene (a nadam se da hoće) izaći će i nedjela gdje je sudjelovala u procesima hapšenja, suđenja i trpanja u zatvor svojih suradnika (samo primjer najbliže suradnice Ribe) gdje je sve svoje moguće pipke angažirala kako bi smjestila da se sudi po njenoj želji i nalozima. Bit će toga još puno, naravno ako se pak ne naiđe "neku prepreku" koja će stopirati da sve izađe na vidjelo. Željka je narcisoidna osoba koja ne voli poraze, koja voli gazit po drugima da bi namjestila svoje dupe u najbolju stolicu. Dakle ako ima pravne države onda je i bilo vrijeme da se joj kaže stop, Nejde to baš tako u nedogled. No stegovni postupak je zapravo samo milovanje jer je to trebao biti USKOKOV slučaj. Načuje se da joj se smješta neko mjesto u policiji, e sad vrijedi i to pričekati.

VL
Avatar comparator
comparator
17:40 12.02.2015.

Aha znaći ipak je ovo napad na našu hrvatsku stranu. Znaći nemožemo se riješiti komunizma u pravosuđiu!

VL
KA
kamatar
17:26 12.02.2015.

Ona nije radila suprotno kodeks a, nego za lovu iz hadezeovskog crnog fonda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.