Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Podignuta optužnica protiv Ave Karabatić, njezine majke i dečka

ava karabatić
Dino Stanin/PIXSELL
11.11.2009.
u 16:27

Ako im se dokaže krivnja, Ava Karabatić i njezina majka iza rešetaka bi mogle provesti od jedne do pet godina, a Avin dečko od tri pa čak do 10 godina zatvora.

ZADAR - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv studentice Ave Karabatić (21), njezine majke Sanje Karabatić (39) i Avina dečka Špire Miličića (24) koje se sumnjiči da su ucjenjivali profesora Živka Nižića sa zadarskog Sveučilišta i uzeli mu 9000 eura kao naknadu za kompromitirajuće SMS-ove i podatke o telefonskim pozivima koje je upućivao Avi Karabatić.

Ako im se dokaže krivnja, Ava Karabatić i njezina majka iza rešetaka bi mogle provesti od jedne do pet godina, a Avin dečko Špiro Miličić, s obzirom da je počinio kvalificirani oblik ucjene, od tri pa čak do 10 godina zatvora.

Komentara 11

IB
Ivana Brkić Ćubela
18:42 11.11.2009.

U bre Prsut kako bre nisi za ovu vec cuo..pa de ti zivis burazeru ?????? Jebala se sa svakim kome kurac nije invalid rada to mi je Djole dao do znanja Ovo gore Maslino & Vino je Opis ribe kojaja svakome daje pi*ke.Označava najveću kurveštinu. -Brate,ne mogu da verujem da si smuvao Avicu!? -Što,biću s njom u vezi sve dok je ne pojebem a onda ću da je otkačim. -Pa,brate,jebala se sa svakim kome kurac nije invalid rada! majke mi ... za pare radi ama bas sve

MM
Mladen Miletić
18:45 11.11.2009.

Ipak su pošteni ovdje jjavnosti poznato pa eto funcioniraju tobože . Izgleda da če probati ucijenu i privatnu pljačku da malo sude....

OB
-obrisani-
16:42 11.11.2009.

. ..a vruci starac..cekamo li zastaru... .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije