Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol u požeško-slavonskoj Hvidri zbog Bandića
Povratak na članak

Podgornjak: Hvidra nije ta koja bi trebala davati potporu političarima

Hvidra ne bi trebala davati potporu bilo kojoj političkoj opciji, a izabrani predstavnici nisu ovlašteni iznositi preporuke ili upute za koga glasovati – ističe Ivica Podgornjak, predsjednik Hvidre Grada Požege.

Komentari 33

MB
mr_brown
11:54 07.01.2010.

branitljeska udruga (uzima novac od svih nas)koja bi trebala birnuti za svoje članove, sudjeljue u kampanji na strani jednog kandidata. Dobro došli u Hrvatsku 2010!

VL
KV
kvakva
12:47 07.01.2010.

Zar i u 21. stoljeću za Judine škude novi SUBNOR prodaje dignitet hrvatskih brenitelja? Da!

VL
OB
-obrisani-
12:29 07.01.2010.

Svaka cast Novoselac,drito u sridu.

VL
OB
-obrisani-
12:26 07.01.2010.

brown sto ro falo ovoj njuski. Kao i svaka druga je s tim sto se ona borila za ovu drzavu. I sto ako uzimaju novce. Oni su bar zasluzili za razliku od nekih. Ja se samo nadam da ce konacno u ovoj drzavi doci na red svi oni koji su je potkradali i tu ne mislim samo iz HDZ/a nego i oni iz ostalih hr stranaka a prije svega iz SDP/a i HNS/a. A poznata je tolerancija tzv ljevicara o njoj ne treba puno govoriti / da ova gore njuska podrzava Josifovica bila bi po bronu i njegovim istomisljenicima super njuska. Ovako to nije.

VL
MB
mr_brown
12:30 07.01.2010.

bordon, uopće mi nisu dobri niti sdpejovci, hns mi je ok iako imaš pravo imaju i oni putra na glavi ali kako može crkva stajati iza ovakvog čovjeka??? ili npr branitelji su iza njega, ili generali!!! pa što to znači? U kakvoj mi to državi živimo? Pa ovaj čovjek još nije sastavio dvije složene rečenice, ne gleda u oči kad priča. O čemu mi tu govorimo? Zar je to budući predsjednik Hrvatske?

VL
MB
mr_brown
12:32 07.01.2010.

anteaus ti si dijete sitni provokator, bordon nema problema da dobivaju novac, ali brate ako se misliš baviti politikom idi u neku partiju pa se bavi, ne mogu uzimati novac od SVIH poreznih obaveznika a navijati za desnu opciju

VL
OB
-obrisani-
12:33 07.01.2010.

Dalmacija radi ,....Istra radi....Lika radi ....Medjumurje radi....Podravina radi....Slavonija radi ,a Zagreb se gradi ZG=BG

VL
OH
ohoho
12:33 07.01.2010.

vidi njuške okrugao jedva stao u objektiv... koliko uopće postoji tih udruga branitelje u hrvatskoj ja se pitam? svaki pola sata neka nova udruga.. tolko branitelja nema ni amerika (svaka čast stvarnim braniteljima) ...

VL
OB
-obrisani-
12:37 07.01.2010.

Da cijella Hrvatska ne radi za Zagreb ,ko da bi Zagrebcani glasali za SDP-ovog kandidata,nego im SK omogucio lagodan zivot imaju duple place od Slavonaca .

VL
RU
rudolf
12:41 07.01.2010.

Vidi se po ovom pajceku da se dobro brinu za njega.ja bih mu poručio da nas branitelje ne treba čuvati milan bandić jer smo mi čuvali njega kada je čučao u podrumu u zagrebu i čekao razvoj situacije.

VL
MC
matre croatikum
12:41 07.01.2010.

Bravo Mario, svaka čast, da se neponovi što smo trpili poslednjih 10 godina a naročito branitelji i invalidi rata, koliko je bilo samoubojstava radi nerazumjevanja vlade, koliko je branitelja strpano u zatvore i zatvorene psihijatrije, na prste se može izbrojat koga je Stevo pomilovao. Zato jednostavno glasajmo svi za promjene i boljeg čovjeka Milana Bandića!

VL
OB
-obrisani-
11:52 07.01.2010.

Bandic se brine samo za sebe i svoju kozu. Sve ostalo su price za malu djecu.

VL
MB
mr_brown
11:52 07.01.2010.

VL koji ste vi mračnjaci

VL
MB
mr_brown
11:59 07.01.2010.

pogledajte samo ovu njušku što ga \"podržava\", podržavaju osobu koja radi zlatne zahode, podmićuje policajce, ima preko 200 kaznenih prijava. Vi ste gospodo seronje a ne branitelji!

VL
NE
neni
12:06 07.01.2010.

Dolaskom Josipovića/eventualno/ na vlast , najviše koristi će imati SDP. a tu je naravno onda i neizbježni Milanović. Ništa se neće Bogzna kaj neće desiti bolje nama, osim članovima partije. Zato je bolje da je samostalni igrač predsjednik, bar će onda u SDP kao i sada u HDZ doći do demokratskih procesa

VL
OB
-obrisani-
12:44 07.01.2010.

rudolf Isto tako kakav si ti to branitelj koji podržava Savu Štrpca i Vojislava Stanimirovića,Vesnu Pusić.....,i kolone autobusa sa bivšim četnicima koji će poharati Hrvatsku u nedjelju...

VL
IZ
izbrisan
12:46 07.01.2010.

bordon1-sto toj njuski fali,ili ne fali nije bitno.Ovo je jednostavno pranje mozga i mentalno silovanje gradjana. Stvarno bi trebalo postupiti po Jurcevicevom naputku.Izici na izbore,ali ponistiti glasacki listic,nekom porukom od srca.Banda,nista drugo.

VL
OB
-obrisani-
12:47 07.01.2010.

Ovaj sa slike i mnogi drugi zivi i poginuli nisu ostavili svoju domovinu kad je bilo najteze ,nece ni Domovina njih.Odbranili ste domovinu i obitelj prije petnaest godina ,prvi puta sad i vase obitelji imaju sansu da je odbrane drugi put od onih koji napustise Saborske klupe,ne zeleci da LIJEPA NASA bude neovisna .Zato svi branitelji izidjite sa svojom obitelji i dajte glas manjem zlu .Dakle Bandicu..

VL
OH
ohoho
12:48 07.01.2010.

zona sumraka rudolf je sve rekao...

VL
OB
-obrisani-
12:49 07.01.2010.

bordon, uopće mi nisu dobri niti sdpejovci, hns mi je ok iako imaš pravo imaju i oni putra na glavi ali kako može crkva stajati iza ovakvog čovjeka??? ili npr branitelji su iza njega, ili generali!!! pa što to znači? U kakvoj mi to državi živimo? Pa ovaj čovjek još nije sastavio dvije složene rečenice, ne gleda u oči kad priča. O čemu mi tu govorimo? Zar je to budući predsjednik Hrvatske? ......................................................................................... mr_brown Ispadaš tragikomičan sa svojim komentarima. Očito ti nije smetao Mesićev problem sa sastavljanjem istih rečenica,samo razlika je u tome što Bandić nešto i kaže,a Mesić obično izvali glupost...Imali smo idiota predsjednika 10 godina,Bandić je u odnosu na njega pravo osvježenje..,Mesić je bio dokaz da i nemoraš biti nešto previše pametan da postaneš predsjednik.Zašto bi branitelji stajali iza likova poput Pusićke,Stanimirovića i četnika protiv kojih su se borili,čemu onda tolike žrtve....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.