Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osman Mehmedagić ‘Osmica’
Povratak na članak

Počeo rat Izetbegovića i Radončića: Otkrivamo pozadinu uhićenja šefa tajne službe BiH

Uhićen je prvi špijun BiH, a poznavatelji situacije kažu da se radi o borbi između Bakira Izetbegovića i Fahrudina Radončića

Komentari 6

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:56 15.07.2021.

"...ustanovljeno da (Debevec) u Španjolskoj, u Malagi, posjeduje neprijavljeni stan te da ima i španjolsko državljanstvo..." Klasican modus operandi u balkanskoj politici, ali i mnogo sire. Mocnici postave korumpiranog kriminalca na odgovornu poziciju i onda ga ucjenjuju, on mora stititi njihove interese i provoditi njihovu politiku jer u protivnom... angazirati ce svoje medije i neke poluge drzavnog represivnog aparata i unistiti mu karijeru, egzistenciju i zivot opcenito. A posto svi imaju putra na glavi, moraju jedan drugome cuvati ledja i to je upravo ono sto cine. Ono sto kazu, vrana vrani oci ne kopa! Radoncicu je Bakir svojedobno namjestao slucajeve pa je Radoncic jedno vrijeme bio i u corki, ali i on svoje adute ima. Ako taj "Osmica" padne, na duze vrijeme se ni Bakiru ne pise dobro...

VL
MU
Muncimir
18:33 15.07.2021.

Za BiH vrijedi destabilizirati, razdvojiti i pripojiti. Svaka normalna država bi to učinila osim ove naše sramotne lutalice. Predsjednik se bude ali bez mlakok potomka crvene buržazije neće uspjeti. Njemu su ipak bliži Izmetbegović i Dodik kako su bili bliže i narodnosti Jugoslavije njegovim roditeljima. On prezire hrvatski puk u BiH i zato svi moraju stati iza predsjednika.

VL
MI
Mi
09:25 16.07.2021.

..'naša posla..

VL
DU
Deleted user
18:16 15.07.2021.

Oni su kao Plenki i Zoka.

VL
PI
PijemŽivce5
18:32 15.07.2021.

Navijam za one koji će još više podčiniti Hercegovce. Znaju li stručnjaci komentatori koji su ti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.