Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARIJI PACIJENTI I KRONIČARI
Povratak na članak

Počelo cijepljenje AstraZenecinim cjepivom u ordinacijama obiteljske medicine

Neki liječnici nemaju uvjete u ambulantama zbog velikog broja zainteresiranih pacijenata

Komentari 4

US
Usputni
15:32 10.02.2021.

Ja sam kronični bolesnik, imam tešku kroničnu bolest i k tome još i 54 godine, ali nema Boga da ćete mi uvaliti bilo koji ovaj otrov koji od milja nazivate cjepivom! A to da je veliki interes za cijepljenje je samo debela laž Plenkovićevih medija, koji sad moraju prodati kupljeno cjepivo kojeg se 2/3 EU odreklo!

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
15:23 10.02.2021.

Neka im je Bog na pomoći

VL
AA
aabbcc
17:22 10.02.2021.

Dobro znati !!! Kome treba vakcina ima u J,Africi 1,5 milijun komada s kratkim rokom trajanja do 13. travnja, ne znaju sta da rade, gdje da ih bace, navodno su ispravne samo ne valjaju za taj nekakav njihov soj.

VL
DA
damascus
15:26 10.02.2021.

"Ako štiti 70 posto kao AstraZeneca dokazano je da, ako obolite, vaši simptomi neće biti izraženi". Taj citat iz članka je notorna laž. Kada se dobije koronu, ne zna se u kojemu će smjeru ona ići, lakoj ili težoj kliničkojj slici. Ispitivanja toga aspekta djelovanja cjepiva tijekom 3 provedene faze, nisu niti rađena, a ta puno puta ponavljana izjava u prethodna tri dana je samo u obrani one farmaceutsko-medicinske elite koja je kupila jeftino, a loše cjepivo. Pa vi naivni narode vjerujte, i cjepite se , pogotovo vi stariji, jer ona bolja cjepiva čuvamo za druge, mlađe ali i svoje. Kao da nam tvrde da je bolji fićo od Opela.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.