Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam pozvao policiju

Pobjegao iz zatvora pa molio da ga vrate jer se smrzava

zima
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.01.2014.
u 22:36

Glasnogovornica policije u Lexingtonu Sherelle Roberts je izjavila da je Vick rekao da se želi vratiti u zatvor zato što mu je hladno.

Američki zatvorenik koji je pobjegao iz zatvora u saveznoj državi Kentucky dan nakon bijega se vratio i molio da ga vrate iza rešetaka zato što mu je hladno, piše Yahoo News.

Robert Vick je u nedjelju pobjegao iz zatvora, no već drugi dan se pojavio u motelu i tražio da pozovu policiju. Glasnogovornica policije u Lexingtonu Sherelle Roberts je izjavila da je Vick rekao da se želi vratiti u zatvor zato što mu je hladno.

U Kentuckyju su temperature u ponedjeljak bila - 20 stupnjeva Celzijevih. Zbog izloženosti ekstremnim temperaturama, 42-godišnjaka su nekoliko sati stavili na promatranje nakon čega su mu ispunili želju i vratili ga u zatvor. SAD je zahvatila hladna fronta koja je potpuno paralizirala zračni i drugi promet, zatvorila škole, dovelo do poziva ljudima da ostanu u kućama zbog najnižih temperatura u posljednja dva desetljeća.

>>Žena i ljubavnica potukle se čekajući izlazak zatvorenika

>>Zatvorenik pobjegao, u sudnicu zaključao sutkinju i stražare

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije