Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žale se

Po nesnosnoj vrućini Virani ostaju bez struje?

brojilo (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
29.07.2013.
u 11:07

U Elektri Vir rekli su nam kako rade sve da elektroopskrba bude bez prekida, a u trenutku našeg poziva rekli su da je problem ionako već riješen.

– Na Viru već pet dana, otkad su krenule najveće vrućine, imamo problema sa strujom. Stalno ostajemo na više sati, pa i pola dana bez električne energije, a možete misliti što nam to znači u trenucima ovih nesnosnih vrućina kad se bez klime jednostavno ne može živjeti – rekao nam je ovo Viranin Josip K. I još neki Virani požalili su se na česte prekide struje najvjerojatnije zbog toga što je na Viru preslab kapacitet elektroopskrbe u odnosu na broj korisnika.

– Nas je na Viru gotovo 50 tisuća, a svi u isto vrijeme vjerojatno uključuju klimatizacijske uređaje. U Elektri su nam objasnili nestanke struje tvrdeći da je ili pregorio kabel ili da je kvar u trafostanici – rečeno nam je na Viru.

U Elektri Vir izjavili su nam kako rade sve da elektroopskrba bude bez prekida, a u trenutku našeg poziva rekli su da je problem ionako već riješen. Načelnika Općine Vir Kristijana Kapovića nismo uspjeli dobiti.  

>> Sparno i vrlo vruće: U Splitu u 7 sati izmjereno 27 stupnjeva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije