Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadan vidošević
Povratak na članak

Po jednom vrijede 33,4, a po drugom 16,8 mil. kuna

Dva vještaka različito procijenila vrijednost nekretnina obitelji Vidošević

Komentari 3

AV
avim
16:37 20.05.2019.

Komunalnu naknadu i priključke nije plaćao jer je bio poznata faca Hrvatske,tko bi imao hrabrosti tražiti novce za priključak struje,vode

VL
Avatar tanđara
tanđara
18:25 20.05.2019.

opet lopovluk...

VL
OB
ObrenM
19:13 20.05.2019.

Nikad nece biti posteno sudjen.Taj zakljucak je on predskazao recenicom:"Ako ja progovorim ,drasticno ce se promjeniti politicka slika Hrvatske."U njegovom slucaju jedina nevina zrtva je mupov ekspert (poznat i u svijetu) upropastenim zivotom- necasnim otpustom.Jedini krimen ovoga covjeka je bio sto je mobitelom slikao jazbinu sa ukradenim umjetninama.Posto nema vlade,koja nije umocena u lopovluk,nema niti kazne za Nadana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.