Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Po ćevape na kiosk, a Vlada određuje najviše cijene kruha na crpkama?

Zagreb: Gužva na Autobusnom kolodvoru zbog otvorene trgovine
Matija Habljak/PIXSELL
07.08.2023. u 08:03

Ministarstvo turizma grlato navija za razvoj kontinentalnog turizma, za produljenje sezone, i onda se turistima poruči da se dva dana snalaze i muče tražeći otvorene trgovine

Ključne riječi

Komentara 29

AJ
Ajmoooooooooo
08:43 07.08.2023.

najbolje neka svaki trgovački centar stavi na parkingu jednu benzinsku crpku i preregistrira se u benzinsku stanicu pa će moći normalno raditi i prodavati i ostalo! malo karikiram, ali uz ovakva nenormalna i štetna zakonska rješenja drugo nam ne preostaje

MM
mirno more
08:39 07.08.2023.

užasno zakonsko rješenje. na jadranu je nekako ovaj vikend izdržao jer se nije radilo jedan dan, ali na kontinentu je bio užas jer su se spojila 2 neradna dana pa ljudi nisu imali niti kruha, niti voća, niti mesa itd.!!! vratite nam rad nedjeljama, a radnike štitite na normalne zakonske načine jer ovo je štetno i nenormalno!!!!

Avatar gremo20
gremo20
08:16 07.08.2023.

ovo zakonsko rješenje ne samo što je protuustavno nego je anti gospodarstveno i uništit će mnoge male trgovce te dovest do otpuštanja u većim trgovačkim lancima čim završi sezona jer veliki trgovački lanci će masovno zatvoriti trgovine nedjeljom! više je puta predloženo alternativno rješenje kojim bi svi bili na dobitku: da se tih 16 nedjelja koje trgovci u godini smiju raditi korigira na način da radnici u trgovini smiju raditi najviše 16 nedjelja u godini, a da trgovci mogu raditi onako kako im odgovara! radnici bi i dalje bili na 16 radnih nedjelja, a trgovine, ribarnice, pekare itd. bi normalno radile i nedjeljama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije