Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKOROČNO POGORŠANJE

Civilna zaštita izdala upozorenje: Nevrijeme je pogodilo Baranju, kreće se prema osječkom području

DHMZ
23.08.2023.
u 18:17

Radarske slike trenutno pokazuju manje oblake na području Slavonije, a DHMZ je izvijestio kako se u sljedećih pola sata očekuje premještanje sustava prema jugu

U Baranji je trenutno veći konvektivni sustav s pljuskovima i grmljavinom, lokalno vjerojatno i tučom, a kretanje mu je sa sjevera prema jugu, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite ovog poslijepodneva, po kratkoročnom upozorenju DHMZ-a.

Radarske slike trenutno pokazuju manje oblake na području Baranje, a DHMZ je izvijestio kako se u sljedećih pola sata očekuje premještanje sustava prema jugu, na šire osječko područje u kojima može pasti znatna količina kiše. 

Inače, DHMZ je za danas najavio porast naoblake u unutrašnjosti sa sjeverozapada, a lokalno i jači razvoj oblaka uz mogućnosti ponekog pljuska s grmljavinom ili malo kiše. Ova četvrtka u unutrašnjosti bi također moglo doći do kiše i pljuskova s grmljavinom. Vrhunac toplinskog vala stigao je u Hrvatsku, a najizraženiji je na Jadranu, potvrdili su nam to iz Državnog hidrometeorološkog zavoda. U Senju je danas u 13 sati izmjereno 36,9 stupnjeva Celzijevih, u Rijeci 36,2, u Kninu 35,6, u Pločama 35... 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

FI
Fileki
18:26 23.08.2023.

O neeee, pljuskovi i grmljavine, samo to neeee, ljudi spašavajte se!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije