Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Pljesak za novi vrtić, "voda do grla" zbog termalnih izvora

'                               '
''
23.07.2010.
u 14:55

Čeka se građevinska dozvola za dječji vrtić koji će se graditi na parceli u vlasništvu Crkve

Uz blagdan sv. Marije Magdalene Krapinske Toplice slave Dan općine, za koji je ove godine organiziran bogat program. Na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća nastupio je pjevački zbor i tamburaši KUD-a Zlatko Baloković te Tomislav Goluban na usnoj harmonici.

– Još je jedna godina u kojoj smo asfaltirali više od 4,5 km nerazvrstanih cesta i na to utrošili 1,110.000 kuna iza nas. U održavanje cestovnih površina utrošeno je 506.000 kuna – kazao je načelnik Vladimir Huzak.

Dobro za djecu i roditelje

Nabrojio je i ostale komunalne akcije – sagrađeno je nekoliko kilometara vodovodne mreže te je u te svrhe plaćeno 699.000 kuna...

– Ono što je nama najvažnije jest to da je izrađena projektna dokumentacija i u tijeku je ishođenje građevinske dozvole za novi dječji vrtić na parceli u vlasništvu Crkve, za što smo sklopili ugovor o pravu gradnje i korištenja na 50 godina uz mogućnost produljenja – objavio je načelnik Huzak, na što se dvoranom prolomio burni pljesak nazočnih Topličana.

Stanovnicima Krapinskih Toplica njihova je poznata termalna voda "došla do grla", kako se slikovito izrazio načelnik Huzak, nadajući se će ipak napokon doći do "ruba bazena", uređenog i dovršenog.

Zaslužnima nagrade

Zaslužnim pojedincima i organizacijama podijeljene su općinske nagrade. Povelju općine primio je prof. Branko Kramarić, a Zahvalnicu općine Specijalna bolnica. Dobitnici Plaketa općine su: Branka Veble, Ankica Lovrek, Josip Vdović, Andrija Jureković, Terezija Cvek, Ivan Truhan, Davor Horvat, Udruga Kubure Male Erpenje, Zrinka Kraljić, Marija Bogojević, vlč. Mato Herceg, Martina Jakoplić, Božena Loina i Stjepan Maranić.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
ludva
23:47 27.07.2010.

Plahutaru makni se od tih bazena.. Dosta si nas maltretirao ..! !Ako si sebe i svoje osigurao.. pruži šansu i nama.. neka bazene preuzme neko sposobniji i društveno odgovorniji.,. nadam se da će i općina poduzeti određene korake kako bi osigurala budućnost sadašnjim i budućim naraštajima.,, ako se ovo nastavi neće je ni imati..!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije