Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORUŽANA PLJAČKA

Pljačkaši ispraznili sef pa djelatnicu udarili nogom u glavu

credo banka (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
31.01.2011.
u 10:30

Razbojnici su upali u Credo banku, razoružali zaštitare, naredili djelatnicima da legnu na pod, a jednu su ženu prisilili da otvori sef.

Zasad nepoznatu količinu novca odnijeli su maskirani pljačkaši jučer ujutro oko 9 sati iz sefa poslovnice Credo banke u Zrinskoj ulici u središtu Slavonskoga Broda. Razbojstvo se dogodilo samo sat nakon početka radnog vremena poslovnice, kada je nekoliko maskiranih muškaraca (u policiji u interesu istrage ne kažu koliko ih je točno bilo), upalo u prostorije poslovnice i uz prijetnju oružjem od djelatnika banke odmah zatražili da legnu na pod.

Kad su ispraznili sef, jedan je od pljačkaša, neslužbeno doznajemo, djelatnicu od koje je bio zatražio da otvori sef, udario nogom u glavu pa joj je poslije dolaska policije pružena liječnička pomoć. S plijenom su pljačkaši pobjegli. Jesu li se odvojeno udaljili pješice ili ih je u blizini sve čekao automobil u policiji nisu željeli komentirati, ali su potvrdili da su zbog potrage za bjeguncima ulicama Broda i prigradskim naseljima patrolirale policijske ophodnje naoružane i dugim cijevima. Stanovnici naselja Lutvnika u kojem se pljačka dogodila kažu da prije dolaska policije ništa nisu vidjeli ni čuli i nerado komentiraju razbojstvo.

– Jasno da nas je strah, od početka prosinca do jučer to je već četvrta oružana pljačka u ovom dijelu Broda – kaže jedan od stanara.

Na početku prosinca, naime, u samo sto metara udaljenoj kladionici Fortuni naoružani je pljačkaš odnio nekoliko tisuća kuna, također je opljačkana obližnja pošta, a polovicom siječnja lopovi su odnijeli nakit vrijedan 300.000 kuna iz zlatarnice na gradskoj tržnici, petstotinjak metara udaljene od opljačkane banke.

Komentara 1

DW
dr.who
11:39 31.01.2011.

Da nisu i ovi bili na dopustu zbog dobrog vladanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije