Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u tvornici
Povratak na članak

Plin ubio inženjera sigurnosti

Branka Brklju pokušao je spasiti kolega Damir Lisac, ali je i on izgubio svijest te je spašen zahvaljujući brzoj reakciji Hitne pomoći

Komentari 13

MR
mrki69tua
12:17 07.05.2016.

Bog mu dao spokoj duši te iskrena sućut obitelji, ali ovi kvazi fakulteti kao zaštita na radu služe samo za punjenje proračuna i džepova prevaranata koji ih drže, nema to veže sa inženjerstvom.

VL
AN
anticenzura
12:55 07.05.2016.

Pa tu pola drzave ima false diplome, kao da oni znaju sta rade i kako osigurati radnike. Njima mafija vodi sve glavne poslove u drzavi, posebno oko resursa, to su zaplijenili odmah 90-ih. Cuj natjerali covjeka da mora potpisati izjavu o zabrani pricanja o poslu? Pa to ne rade niti Svicarske banke. Postoji vinkolo poslovne tajne, ali usmeno ne pismeno, to su mafijaski sistemi, a ne civilizirani. Ja stalno govorim da je tu rizicno zivjeti, i to na svakom koraku, sve je ilegalno i koruptivno u drzavi, grdjani su izlozeni viskokom naponu gdje god se okrenu. Prestravicno, jadan decko, strasno!!!

VL
TH
than
01:46 08.05.2016.

Cudna prica.... Trebao je osjetiti da nesto nije u redu.... I kakvo gusenje u spremniku, kada osjetis da gubis dah. Zao mi je covjeka. ali tu puno ima onoga, ali... Prije mi sve to vuce na monoksid i lose instalacije prema prici...

VL
IB
istina_boli
18:05 07.05.2016.

Zar taj inzinjer sigurnosti nije trebao imat sa sobom instrument za mjerenje koncentracije plina prije ulaska u moguce kontaminirano podrucje? Mislim da tu policija ima jos puno posla jer ako firma nema takav instrument, onda su odgovorni rukovodioci, ako ima , a nija ga koristio onda je kriv inzinjer sigurnosto. Pokoj mu dusi.

VL
Avatar Wronsky
Wronsky
10:35 08.05.2016.

Tragično je vidjeti koliko ovdje ima neprimjerenih komentara, koliko ima netaktičnih glupana koji dovode u pitanje stručnost i diplomu preminulog prije rezultata istrage. Neka se srame koliki su licemjeri kada žale mladića a tako pišu. To je njihova izjava sućuti njegovoj obitelji!

VL
SU
suncesmokvemaslina
20:56 07.05.2016.

Pokoj vječni daruj mu, Gospodine, i svjetlost vječna neka mu svijetli,počivao u miru Božjem!

VL
HA
harmony
23:38 07.05.2016.

Kad meni policajac kaze da ga je strah da ne izgubi posao. Kakav posao? Policajac da cuva parazite koji su na grbi radnika i poduzetnika. Pa to je katastrofa. Niti Franjo Tahi nije bio takva bitanga kao ovi danas zgubidani a zajedno sa birokracijom koju su oni razvili. E sad je stvarno veliki problem! Sve u dubiozi, dugovi koji se ne mogu vratiti, a parazita na lavovu nema kraja i kraj se uoce ne vidi:)

VL
AC
acer7
22:19 07.05.2016.

" Veleučilište u Karlovcu" to objašnjava sve. Nažalost. Drugo je dok neki smješni fakulteti/veleučilišta daju diplome tipa Osijek, rijeka i takvi ali za ovaj posao ipak treba netko tko je mogao položiti prijemni u Zagrebu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.