Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od prevelike ljubavi za Hrvatsku ne vidi se Hrvatska

Plima najgoreg populizma i na naše obale izbacila je retoriku koja ljude potiče na mržnju

21.01.2024.
u 21:58

U Saboru se nacionalna politika svodi na to koja će strana dobaciti drugoj strani otrovnije uvrede. Politika je izgubila međusobno poštovanje, što je loše i za narod, ne samo za vladare; okršaj za vlast može se od demokratske borbe pretvoriti u političku tučnjavu

Komentara 9

DU
Deleted user
07:05 22.01.2024.

A je volite domovinu vi što ste od nje pokupili imovinu.

DU
Deleted user
07:03 22.01.2024.

Mirko je gojenac jednoumlja. A svi koji su protiv jednoumlja za njega su populisti. A zna se tko nameće jednoumlje danas.

LL
lijepa_li si
00:11 22.01.2024.

lijepo mirkec zbori, težinu njegovim riječima daje muk, šutnja od 70- 90! i s druge strane ushićenost ljudskošću što ljudi i događanja do 90ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije