Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAKRIZA

Plenkovićev šef Ureda otkrio: 'Premijer nema nikakve simptome, ali je izoliran u potkrovlju'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
29.11.2020.
u 16:22

Sutra će na sjednici Vlade premijer biti prisutan online. Frka-Petešić je rekao da neće ništa biti otkazano i da će se svi sastanci održati videovezom. Komentirao je i osudio incident s državnim tajnikom.

Zvonimir Frka-Petešić, predstojnik Ureda predsjednika Vlade komentirao je incident s državnim tajnikom. Između ostalog je i rekao kako je premijer Plenković dobro i da nema nikakve simptome. 

Podsjetimo, premijer Plenković je od subote je u samoizolaciji, nakon što je njegova supruga dobila pozitivan nalaz.

Frka-Petešić rekao je da je premijer izoliran od supruge i djece, u potkrovlju, nema nikakve simptome te nastavlja najnormalnije dalje raditi.

- Vlada najnormalnije funkcionira. Jutros smo imali dva sastanka videovezom. 

Sutra će na sjednici Vlade premijer biti prisutan online. Frka-Petešić je rekao da neće ništa biti otkazano i da će se svi sastanci održati videovezom. Plenković će se testirati kada epidemiolozi odluče da je to potrebno.

Frka-Petešić je komentirao i skandal s državnim tajnikom Stjepanom Sučićem koji je u noći na subotu kršio mjere tako što je bio u kafiću, ali i vrijeđao policajce i oštetio vrata u službenim prostorijama policije. 

- Naravno da osuđujemo jedan takav nemili događaj. Žao nam je što se tak nešto dogodilo, u trenutku kada su propisane mjere koje se odnose na ve nas u zemlji, dužnosnici Vlade moraju davati primjer. To pitanje će sigurno biti razmotreno sutra na Vladi.

Na pitanje hoće li ga smijeniti rekao je kako on to ne može reći pa dodao da će sutra Vlada donijeti odluku o tome.

 

Komentara 29

GI
Gips
17:18 29.11.2020.

Tako ga ni devesprve nije nigdje bilo

JU
jumbo2110
17:11 29.11.2020.

A di mu se je odgovorna supruga zarazila? Treba kaznit bioteroristkinju!!

DA
Dak1959
17:30 29.11.2020.

On kao primjer bi trebao ostati barem godinu dana u izolaciji .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije