Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori 2019.

Plenković: Vjerujem da će HDZ podržati Grabar Kitarović na izborima

Plenković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
16.02.2019.
u 15:38

Premijer je rekao da predsjednica 'kvalitetno i angažirano' obavlja svoj posao i da ima još godinu dana da ispuni svoj program

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u subotu kako vjeruje da će HDZ podržati predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović nakon što objavi da ide u utrku za drugi mandat. 

Grabar Kitarović bila je kandidatkinja HDZ-a na izborima 2014., no zbog povremenih neslaganja s premijerom i vladom nagađalo se da bi joj HDZ mogao uskratiti potporu na izborima krajem 2019. 

Šefica države još nije objavila kandidaturu za novi mandat na Pantovčaku. Plenković kaže da Grabar-Kitarović "kvalitetno i angažirano" obavlja svoj posao i da ima još godinu dana da ispuni svoj program.

"Kada je riječ o budućoj kandidaturi, stvari ostaju na onim pozicijama koje smo ranije rekli. Najvažnije je da najprije čujemo njezinu čvrstu i jasnu odluku i nakon toga vjerujem da će je HDZ podržati", rekao je premijer novinarima u Munchenu.

Pogledajte video predsjednice s Bandićem:

Komentara 41

MO
mocca1
17:28 16.02.2019.

Zajedno HDZ i Kolinda po sigurnu pobjedu!

NE
Neo001
16:50 16.02.2019.

Imamo predsjednicu na ponos hrvatskog naroda za razliku od dvojice predšasnika, izdajica, kriminalaca, zlotvora i nema sumnje da će nastaviti svoje poslanje, predsjednice hrvatskog naroda.

KR
krust2
17:28 16.02.2019.

Pokusali su marginalni pojedinci i pojedini mediji posvadjati premijera i predsjednicu jer njima odgovara da Hrvatska ne napreduje, ali nisu uspjeli. Samo zajedno i Kolinda i Plenki idu dalje u nove mandate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije