Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER RH
Povratak na članak

Plenković održao presicu: Milanović se ponaša kao nasilnik, više to nećemo tolerirati

"Ovo što javnost ima prilike gledati i slušati proteklih tjedana, od trenutka izbijanja Janaf, je zaista sada već jedan nekontrolirani izljev uvreda na različite adrese"

Komentari 80

OR
Orilogorilo
16:37 22.10.2020.

Nitko jednog ljevicara kao sto je plenkovic nije bolje prokazao kao drugi ljevicar milanovic.

VL
XA
xa
16:46 22.10.2020.

Nakon terorističkog napada na Bundestag 1933-e, je njemački kancelar pokrenuo (totalitarne) mjere protiv onog što je za njega predstavljalo "radikalizaciju u društvu", zabranjena je sloboda govora(verbalni delikt), uvedena je obavezna "građanska edukacija", politička oporba je pozatvarana zbog "širenja mržnje", a jedna je partija preuzela potpunu dominaciju nad društvom, znamo iz povijesti kako je ta priča na kraju završila. Jeli to smjer u kojem Plenković i ova vlada žele odvući Hrvatsku?

VL
Avatar Odojak
Odojak
17:12 22.10.2020.

Lijepo si ti to zamislio, da dijeliš plijen hordama svojih pljačkaša, i da ti nitko ne smeta, kad te netko pokuša zaustaviti to je terorizam, nasilje..

VL
MI
Mircen
16:00 22.10.2020.

Moja podrška Zoranu Milanoviću! (IAKO sam osobno glasao protiv njega u drugom krugu! Naglašavam 'iako' da ne bi netko krivo protumačio.)

VL
ŽM
željo_moja
16:21 22.10.2020.

Umjesto da mediji detaljno izvijeste sta je bilo na presici, oni samo prenesu odgovor Plenkija Milanovicu. Kao da uopce nije bilo rijeci o koroni, radikalizaciji, novim mjerama u gospodarstvu...bas ste zuta stampa

VL
AN
angeomihael
16:52 22.10.2020.

Andrej,pred kraj je najteže.

VL
NE
Neonacionalist
17:26 22.10.2020.

Imamo jednu zaista interesantnu situaciju koju nije teško primjetiti a ona sažeto glasi da danas desničari podržavaju Milanovića koji se smatra ljevičarem oduševljeni njegovim javnim objavama i stavovima osim onoga ranije o ZDS na što su bili burno reagirali alili su mu to već zaboravili a žestoko su protiv Plenkovića koji je na čelu tobože desne stranke a pokrenuo je svojevrsni rat protiv desnice ili onoga što se kolokvijalno u Hrvatskoj pod tim smatra od određenih medija poput Bujice i Hrvatskog tjednika do određenih stranaka poput Dom.pokreta i Mosta . A koliko je sadašnji HDZ pod Plenkovićevim vodstvom skrenuo uljevo najbolje svjedoči kako su im Škorini i Mostovci čak postali desni ektremisti iako se zapravo radi o klasičnim strankama desnog centra što bi i HDZ nominalno trebao biti ili se barem takvim još donedavno predstavljao ili percipirao u javnosti . Dakle ukratko u ovom verbalnom duelu za Milanovića drukaju desničari a za Plenkovića razni ljevičari koji intimno preziru HDZ i nikada ne bi njemu dali glas , dakle sve je zapravo izokrenuto , stvarno smo po mnogo čemu specifična zemlja , vani se barem zna što je desno a što ljevo opet uz određene specifičnosti za određene zemlje ali kod nas se više ne zna ni to.

VL
ST
stefj
16:38 22.10.2020.

To, gdje smo došli da Plenković brani Orešković, Puhovskog i slične... Milanović se zalaže za odgovornost za izrečeno. Ako se ljude nazove kriminalcima i prostitutkama, onda se za to treba snositi odgovornost. Ako je Ćorićeva biografija bila Milanoviću na stolu, onda nije loše da to javnost zna. Itd... Plenković ovdje prijeti, a on ima izvršnu vlast. Milanović nikome nije prijetio i nema nikakvu vlast... Pa nek si ljudi misle...

VL
DU
Deleted user
17:20 22.10.2020.

Nisam ljubitelj Milanovića, ali njegove provokacije udaraju gdje treba. Drago mi je da Plenković razmišlja o njemu kada ide spavati.

VL
AL
alfagt2015
17:05 22.10.2020.

ee plenkoviču,dobro je da vlada ima oporbu tj da je predsjednik oporba,on vama a vi njemu.to je demokracija.a ne dok je kolinda oslobadala ukrajinu i prijetila ratom rusima,sramotila nas gdje je god stigla a nitko joj nije smjeo reći.začepi gubicu

VL
Avatar Asterix
Asterix
17:24 22.10.2020.

Što će biti kada predsjednik Republike priupita koliko je ministara otišlo radi ruku u pekmezu a šef ih je branio do kraja. Da novinari nisu odradili USKOK-ov posao još bi Lovro, hvaljen Isus, bio ministar.

VL
KO
Kokoiduhovi
15:59 22.10.2020.

Dojam u javnosti je da predsjednik ne bi imao potrebe nešto posebno govoriti, da Vlada i Sabor te tzv. institucije sistema, rade svoj posao. U svakom slučaju koji ima ili može imati teške posljedice po državu i građane, javna je vlast dužna reagirati, smiti nekontrolirane priče, bijes, Ali ne obranom pod svaku cijenu "svojih" i blačenjem "njihovih". Kada ćemo dočekati da vas čujemo i vidimo da zastupate Hrvatsku?

VL
LA
Lažnipovjesničar
16:01 22.10.2020.

Do jučer na zrinjevcu ste jeli iz iste kace, pa sad lijepo kuhače u ruke i pošorajte se a narod pustite na miru jer mu je dosta vašeg cirkusa.😤😤

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
16:23 22.10.2020.

U prepucavanju izgubila se bit. A bit je da je skupina Plenkovićevih dužnosnika surađivala s BeHa poduzetnicima oko vjetroelektrana i nagovorila ministra Ćorića da odobri ogroman porast cijena te "zlatne struje iz zlatnog vjetra koji puše". Ministar je živ i zdrav a Plenković se pravi da ne razumije koliko je milijardi prebačeno privatnim BeHa poduzetnicima. Pokazalo se da u najmanju ruku Plenković nema kontrolu nad svojim dužnosnicima, zapošljavaju se posebni stručnjaci koji moraju dobiti i pitanja i odgovore na državnom ispitu a da od neke struke nema ništa. Predsjednik vlade kome su se zbog korupcije odmetnuli i ministri i državni tajnici i pomoćnici i ravnatelji agencija očito ima problem malo veći. I tad je kao spas dobro došla afera s direktorom kojeg je Plenković postavio u Janaf a koji je povukao ne previše pametnog Milanovića i servirao mu otrovnu hranu za koju je Milanović mislio da je besplatna. I tako se i predsjednik države uvaljao u bestidnost a da je to shvatio tek kad je razmislio tko je taj King Kong kome su smještali pušku. A izgleda da je to bio on sam. Očito je da u ovom času Plenković mora živjeti i raditi s ljudima koji su u konačnici njegov izbor. Ne može istovremeno voditi više ratova. Stoga i gospodin Plenković i gospodin Milanović trebaju shvatiti da treba riješiti hobotnicu korupcije u vladi i oko nje s vjetroelektranama. Zatim i ovo isto u Janafu. Milanović je vjerujem shvatio i treba paziti. I pokušajmo sve to smiriti.

VL
DO
Domumom
18:09 22.10.2020.

Obećao si i da nema tolerancije na pljačku, kriminal, miti, korupciju, nepotizam, a afere izlaze svaki dan ko na pokretnoj traci. Žalosno

VL
Avatar MK3
MK3
16:20 22.10.2020.

....gospodo - kako bi bilo sa dueliranjem uz sekundante Božinovića i Ostojića? To bi barem vratilo nivo i vi i državne funkcije koje obašate nebi gubili dalje dostojanstvo. Radikalni ste jedino vas dvoje - a Narod nemože vjerovati kad vas vidi i čuje.

VL
AT
atlantisind
16:06 22.10.2020.

Gospon Plenkovic ,vodis vladu vec godinama i nisi u stanju stati placki i kriminalu u kraj a vecina ih je iz tvoje stranke i sda bi ti da ni predsjednik nema prevo da kritizira negativne stvari u drzavi.Da si kakav covjek davno bi podnio ostavku i spasio ovaj napaceni narod .

VL
Avatar MK3
MK3
16:13 22.10.2020.

Mili moj Plenkoviću za kojega sam glasao... Nije Milanović nametao tezu o terorizmu i spustio nivo na "septički kordon" kad je o ljudima riječ... Za ovu neviđenu dehumanizaciju političkih protivnika/neistomišljenika neznam ali ima od bilo kojeg premijera Hrvatske usporediv sramotni govora mržnje... Ovo je gore nego što je Vladimir Bakarić govorio o Dijaspori - isprika cijeloj javnosti za zagađivanje javnog prostora bi bila na mjestu - a ne nastavak arogantnog prepucavanja...

VL
LA
Lažnipovjesničar
16:03 22.10.2020.

walker@ malo više, malo je dva tjedna.😁😎

VL
KU
kurta10
17:15 22.10.2020.

Plenki, dosadni ste obojica. Država je u teškom knockdownu, a vi obojica kao da živite u oblacima. Uostalom, na kraju krajeva, Milanović nema gotovo nikakve ovlasti. Svoju nesposobnost prebacujete ping pong metodom dalje. Niti ne znam što ste željeli vlastt i išli smo ranije na izbore (a i to je posebna korona priča, jer ste otvorili granice zbog toga), jer nemate pojma što raditi. Jadni mi svi sa vama obojicom.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.