Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvijanje hrvatskog identiteta
Povratak na članak

Plenković traži da se Hrvatima u Sloveniji prizna status nacionalne manjine

Premijer je isto tako poručio kako očekuje nastavak aktivnosti koje će omogućiti institucionalnu, financijsku i projektnu potporu i očuvanje hrvatskog identiteta u Crnoj Gori, navodi se u priopćenju.

Komentari 4

GI
Gips
20:07 02.10.2019.

Nećemo ulazit u šengen ako ne priznaju hrvatsku manjinu

VL
BA
Barbasmora
18:25 02.10.2019.

Nasi radnici i migranti u Sloveniji moraju dobit status manjine?! Hmmm znaci da cemo mi i migrantima iz azije i afrike za deset godina nudit status manjine?!

VL
KI
Kimo
19:52 02.10.2019.

Hehe Hrvati ste ovdje da radite. Mozda za 6 generacij

VL
DU
Deleted user
20:50 02.10.2019.

Koje gluposti , Hrvatska mora prvenstveno voditi brigu i paziti na one koji su još ostali u Hrvatskoj , ne za one koji žive van njenih granica a ni za one koji sišu dvije majke , jednu Bosansku a druguu Hrvatsku o tim ljudima neka brine država i političari .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.