Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrosusjedski odnosi
Povratak na članak

Plenković: Sva otvorena pitanja sa Slovenijom vezana su uz raspad bivše države

Plenković je u srijedu i četvrtak sudjelovao na neformalnom summitu čelnika EU-a u Salzburgu, gdje je imao prigodu upoznati i kratko razgovarati s novim slovenskim premijerom Marjanom Šarecom

Komentari 6

Avatar Moodleen
Moodleen
17:37 20.09.2018.

E sad, jel sam ja za Vrapće ili drug premijer? Odnosi sa Janezima dobri i korektni...!! Neko je fakat skrenul.

VL
FN
Fr@njo
18:37 20.09.2018.

gospodin Plenkovic govori diplomatski tako da se nikom ne zamjeri i da nitko ne razumije..to je za medije hrvatske i previse..Sto se valja iza zastora , mi neznamo.Toplo se nadam da , poslije visegodisnjeg pokvareno-bezobraznog mrcvarenaj u predpristupni EU pregovorimama , neprocjenjive stete koje je svima nama ucinila tkz prijatejska zemlja , stav RH treb biti , da i zracan luka Portoroz se vraca domovii. Manje od toga tko bi pristao, u Saboru, vladi , galge treba graditi u polju solane u Savudrijskoj vali.

VL
DU
Deleted user
17:43 20.09.2018.

Dragi moj Stimy, očigleno da njegova ekselencija Plenkosaur prvi, ima najvećih izgleda za Vrapče, lud je sto gradi! Ali po zadnjim viđenjima niti u vladi nema pametnijih od prime ministera, a Kokošinjac... svi pijetlovi i kokoške dobili kravlje ludilo.

VL
TE
Teuta
19:46 20.09.2018.

Pa stvarno, i meni se ponekad i sve cesce pari da su neki novinari u vecem znanju o bitnosti, biti, znacenju i vaznosti evo primjerice ad hoc znacenja termina "u granicama kakve su zatecene na dan raspada bivse tvorevine" nego (nadlezni) politicari. Stravicno.

VL
DI
Direkt
18:31 20.09.2018.

Hebu nas a Plenki spušta hlače!

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
18:04 20.09.2018.

anemicna andreja nastavlja raditi protiv interesa. HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.