Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrati u HDZ-u
Povratak na članak

Plenković sad ne prijeti izbacivanjem: Disident Hasanbegović vješto iskoristio situaciju

Hasanbegović se smatra predvodnikom trojke koju čine on, Bruna Esih i Željko Glasnović, a ta su tri glasa HDZ-u sada itekako važna

Komentari 142

Avatar juricamesko
juricamesko
12:23 07.05.2017.

zasto bi uopce izbacio Zlatka Hasanbegovica iz stranke.lista Brune Esih za razliku one Drage Prgometa bliza je i prihvatljivija vecini glasackog tijela Hdz.

VL
DU
Deleted user
11:10 07.05.2017.

Losi novinari,razno razne konstrukcije bez dokaza,ovo je jos jedan primjer velikih naslova u Vlistu ,jutarnji,slobodna bez imalo istine u tome.U modi je Frljic,Pernar ,Vrdoljak zvani K....,maras koji laze kad usta otvori,razumim da trebate novine prodavat ali malo istine u svemu tome nebi bilo na odmet

VL
AN
anaanic5
13:31 07.05.2017.

Plenković se ponio onako kako to statut stranke nalaže. hasanbegović je i njemu i cijeloj stranci tim potezom okrenuo ledja, zajedno sa esih koja je prevarila birače hdz-a koji su glasali za nju na parlamentarnim izborima kada je rekla da podržava jaki i državotvorni hdz. Ne samo da to ne podržava, nego radi upravo suprotno!

VL
Avatar kravata
kravata
12:57 07.05.2017.

Prgomet je krivi kandidat HDZ-a .

VL
ŠT
ŠtoReći
10:16 07.05.2017.

Sasvim svejedno, da mu prijeti izbacivanjem opet bi ti isto pisala, prijeti mu, nema demokracije, ... lala...

VL
SO
Somelier
11:53 07.05.2017.

Neznam kakovo je to čudo ili zlo ako Esih, Glasnović i Hasanbegović podržavaju HDZ. Novinari se tome čude kak picek glisti. Čudo bi bilo kada bi ta trojka podržavala MOST ili SDP. Bruna Esih će sigurno u drugi krug a normalno da će je tu podržati i HDZ. Uostalom Plenković je biran od HDZ birača a za ministrice je postavio dvije lijevičarke. On kaže da je on izabran i on odlučuje. Samo je zaboravio da je izabran od HDZ-ovih birača i da bi morao ministre iz toga kruga birati. Gospođa Obuljen ima sigurno veliku krivnju za kriminal u HAVC-u a zamisli njezinu smjenu ne traži niti MOST a niti lijeve stranke. Pitamo se onda da šta je pjesnik stime htio reči.

VL
MI
Mimizo
11:48 07.05.2017.

plenkoviću nemoj se navući na podmetanja pete kolone a u ovom trenutku treba sačuvati mir jer sve suprotno vodi u destabilizaciju naše hrvatske za koju se mnogi zalažu ali na njihovu žalost narod prepoznaje tko su ti zato jedinstvo hdz a a tako andreja i zlatka nema cijenu

VL
DU
Deleted user
10:56 07.05.2017.

Jedini političar koji je uspio nadmudriti sustav i svoje šefove. Bravo!

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:21 07.05.2017.

Ja sam Hrvat i ruka u zrak za dr.Hasanbegovića.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
10:00 07.05.2017.

Statut propisuje prestanak članstva u HDZ-u ako se član kandidira bez dozvole stranke. Naravno, ne piše da se ta dozvola mora dobiti prije kandidature, može se dobiti i poslije kandidature, hehehe. A istina, ovo je ultimativno poniženje za "vjerodostojnog" Prgometa. Prgomet bi sad trebao napustiti HDZ, učlaniti se u Most, i u tajnosti pregovarati s SDP-om, kako bi još jednom potvrdio svoju vjerodostojnost.

VL
KR
krolosanda
10:20 07.05.2017.

Kad jaganjci utihnu, vukovi mogu samo zavijati. Samo me ishod interesira i ima li ikakvog pomaka nabolje.Dosta vise lova u mutnome.Kad ce konacno doci netko neopterecen duhovima proslosti i napravit konacno pomak u pozitivnom za Hrvatsku, za nikakve lobije ii kojekakve mutikase iz sijene.Sve piliticare na duhovnu obnovu ....

VL
SE
sekator2
10:20 07.05.2017.

Pa kakve ima veze što HDZ ima više kandidata? Što više to bolje. To samo znači da je veća vjerojatnost da upravo neki od kandidata HDZ-a pobijedi. Mudra taktika gospodina Plenkovića samo što je njegovi neprijatelji ne razumiju. Što se tiče tog statuta, imamo mi i stotine kriminalnih zakona pa tako predmnijevam da je i taj statut jedan od njih. Valjda je važnija sudbina države od statuta. U svakom slučaju, ne treba se uvijek držati zakona kao pijan plota.

VL
ST
stefj
13:21 07.05.2017.

Ako ne promijene statut stranke, moraju ga izbaciti. A to sad pred lokalne izbore može odnijeti dosta glasova HDZ-u i donijeti koji Bruni Esih, tj. Hasanbegoviću... A ovim činom Plenković odbacuje desnicu radi koje je dobio najmanje 5 zastupnika u saboru. Nakon ovog poteza sigurno mu više nisu u interesu prijevremeni izbori...

VL
ER
EroK
16:41 07.05.2017.

Trgomet nema šanse, Bruni raste popularnost svakim danom, a uz pomoć hrvatskih domoljuba, sigurno pobjeđuje u Zagrebu!

VL
DU
Deleted user
10:54 07.05.2017.

Hrvatice su radjale i radjat ce normalne ljude jao sto je ova trojka, medjutim ima i kukolja u nasem zitu a on je zastupljen preko 90% u Drzavnom Saboru.

VL
DU
Deleted user
10:48 07.05.2017.

Nikada se još zakoni ili pravila u demokratskoj Hrvatskoj nisu primjenjivali na sve jednako. Valjda ste toliko naučili.

VL
ZA
zaric
12:46 07.05.2017.

Plenković je danas jasno rekao, da je glede Hasanbegovićevog članstva u HDZ-u statut stranke jasan i da tu nema dileme, te da će on razgovarati s njim o budućoj suradnji. Ne vidim zašto ovi komentari o nedosljednosti i zaključci koji se iz toga izvlače.

VL
HL
HV_LAKI102
14:46 07.05.2017.

Sve sto je dosad Plenkovic napravio,napravio je to kako valja,zahvaljujuci svakako i svom savjetniku koji je pravo jaki igrac.Zagreb je veliki zalogaj i ici tamo sa jednim prevrtljivcem kao sto je Prgomet unaprjed je ta misija osudena na neuspjeh,a kadad se tu ubace kvalitetni igraci kao sto su Hasanbegovic,Bruni,Glasnovic,Bandic,sanse za uspjeh su puno vece.

VL
Avatar abakus
abakus
10:12 07.05.2017.

c c c... a gdje je sada lojalnost prema kolegi Prgometu, koji je hdz-ov službeni kandidat..? Od "principijelnog" Plenkovića očekivalo bi se da samo skrene pogled i naredi izbacivanje Hasanbegovića iz stranke zbog ove nelojalnosti. Zar ne? Mislim, sramota jedna, pa čovjek je odlučio postupiti prema svojoj a ne njegovoj (Plenkovićevoj) volji, kako to sada najednom da ona silna briga o lojalnosti prema kolegi više ne funkcionira..? Ili funkcionira samo kad je kolega poveznica s kriminalom u Agrokoru, a oni koji su "nelojalni" ukazuju na tu činjenicu..? Ma rekao bih "pametnome dosta", ali svima s IQ-om iznad 50 sve je bilo jasno i dosta još prije tjedan dana.

VL
DU
Deleted user
10:56 07.05.2017.

Što je rekao Miro Kovač? Plenković tek mora objasniti koji su bili razlozi za raskid sa MOSTom. A vama novinarskim kućama to nije palo na pamet. Ne samo da Kovač iz HDZa to ne zna, nego ne zna ni šira javnost. Pa zar to nije vaš posao? hehe

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.