Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUXELLES

VIDEO Plenković poručio Milanoviću: 'Odrasti, poštuj zakon!'

Foto: Tomislav Krasnec
1/6
12.03.2021.
u 13:37

Predsjednik Vlade odgovarao je danas u Bruxellesu na novinarska pitanja

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i danas boravi u Bruxellesu, gdje je jučer i danas obavio niz sastanaka s najvišim europskim dužnosnicima. Danas je dao i izjavu novinarima, a na pitanje što kaže na današnje komentare predsjednika Zorana Milanovića, poručio mu je da treba poštovati zakon.

– Samo je jedna poruka što se tiče izbora predsjednika Vrhovnog suda: Grow up, respect the law! To je jedino što ću reći o tome – rekao je premijer.

Što se tiče održanih sastanaka, Plenković se tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana susreo s glavnim tajnikom NATO-a, predsjednicima Europskog parlamenta i Europskog vijeća, potpredsjednicom i predsjednicom Europske komisije te drugima. Teme razgovora bile su izrada Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, potpore gospodarstvenicima u vrijeme krize, zastoj u isporuci cjepiva, obnova nakon potresa, ulazak u Schengen...

Komentara 94

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
14:01 12.03.2021.

Odrasti, i prestani se igrati LEGO kockicama u vrijeme proslave obljetnice VRO Maslenica.

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
14:03 12.03.2021.

Odrasti, poštuj Ustavne odluke o ukidanju manjinskih izbornih jedinica. O, pa onda ne bi mogao koalirati s Pupavcem. A koaliranje sa SDSS-om je važnije od poštivanja Ustava, zar ne?

JO
jorgen
13:44 12.03.2021.

Plenković bi malo za promjenu mogao poštovati Ustav. Ali nije lako biti briselski potrčko jer radni nalozi naređuju drukčije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije