Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRIČAO SE O OBITELJI

Plenković otkrio svoje novogodišnje želje: 'Ona je ključna u svemu ovome'

Zagreb: Državni vrh sudjelovao na božićnoj misi na Kaptolu
Neva Zganec/PIXSELL
31.12.2023.
u 21:10

Analizirajući prošlu godinu, premijer je priznao da je ona bila zahtjevna, no ponosan je na ono što je, kako kaže, njegova Vlada ostvarila u okolnostima kriza.

Premijer Andrej Plenković jutro na Staru godinu proveo je sa sinom na misi u Crkvi svetog Blaža, a u krugu obitelji dočekat će i 2024. godinu. - Mi tradicionalno smo kući, djeca su još mala, doći će još par prijatelja i to je sve - otkrio je Plenković svoje planove za doček.

Obitelj nije zaboravio spomenuti ni kada je govorio o svojim željama za 2024. godinu. - Strpljenja i angažmana i velike podrške obitelji, koja je ključna u svemu ovome - otkrio je premijer što si želi u novoj godini.

Otkrio je premijer i što želi građanima. - Želim svima da danas lijepo proslave prelazak sa stare 2023., zahtjevne godine u novu 2024. Puno zdravlja, ljubavi i veselja. Puno rada i truda. Solidarnosti u društvu i da učinimo svi zajedno da svima skupa bude bolje - rekao je za Dnevnik Nove TV

Upitan je i što bi poželio političkim neistomišljenicima. - Svatko se treba truditi da razina komunikacije ostane što kulturnija - naglasio je.

VEZANI ČLANCI:

Analizirajući prošlu godinu, premijer je priznao da je ona bila zahtjevna, no ponosan je na ono što je, kako kaže, njegova Vlada ostvarila u okolnostima kriza.

- Ostvarili smo strateške ciljeve i Schengen, i EU mehanizam, sjajna turistička sezona, veliki rast smanjivanja inflacije. Ono što bi mi bilo draže je da nije bilo rasta inflacije koji se povezao s eurom, analize pokazuju da je dio bio zbog vanjskih elemenata, a dio je bila domaće proizvedena inflacija. To je ono što mislim da se nije trebalo dogoditi, ali sve skupa smo unatoč krizama uz puno truda uspjeli očuvati socijalnu koheziju. To je meni kako premijeru najbitnije - rekao je Plenković.

Dodao je i da se uvijek moglo nešto drugačije, ali misli da su obavili solidan posao.

VIDEO Tomislav Tomašević zaplesao na Cvjetnom trgu uz dječji doček Nove godine

Komentara 32

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
23:14 31.12.2023.

Poželi si manje kriminalaca u stranci

AK
Aka
23:47 31.12.2023.

Podravku prodaju ona i Dalička koja se tamo uvukla za nagradu poslije afere Borg. Prodat će on i Konzum prije nego ode. Djecu nam lopovi otjerali iz zemlje i uvezli sirotinju sa istoka koju mafija iskorištava, lijepo je rekao mu sve u facu saborski zastupnik Miletić.Mažu penzićima oči sa sitnišem, pa neće nam država ništa dati što nam nije uzela. Pogledajte demografiju otkako su ukinute mjere roditelj odgajatelj, više se ne rađa treće i četvrto dijete, za petinu se smanjio broj nekad rođene djece. I Tomašević je prevario nas. Ništa bolji od Hdzovaca. Razočaranje jedno za drugim.

GO
goodbadugly
22:04 31.12.2023.

Zatajio si da planiraš prodati Podravku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije