Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HRVATSKA POLICIJA JE ANGAŽIRANA'

Plenković o pritvorenim navijačima: Grčke institucije su dovoljno rano dobile sve informacije

Državni vrh otvorio spomen sobu i memorijalni centar Josip Jović u Aržanu
Ivana Ivanovic/PIXSELL
10.08.2023.
u 19:41

Ja sam u kontaktu s ministrom Božinovićem, hrvatska policija je maksimalno angažirana - kazao je Plenković

Hrvatski premijer Andrej Plenković trenutno se nalazi na Hvaru, gdje je za novinare komentirao slučaj pritvorenih navijača Dinama u Grčkoj zbog incidenta u kojem je poginuo jedan navijač AEK-a (29). 

- Grčke institucije dobile su dovoljno rano informacije o mogućnosti dolaska, o ovoj skupini koji su potencijalno mogli napraviti problem. Ja sam u kontaktu s ministrom Božinovićem, hrvatska policija je maksimalno angažirana - kazao je Plenković, prenosi Dnevnik.hr.

>> VIDEO Sedmorica izbodenih Boysa nemaju liječničku pomoć. Uhićeni nisu dobili odvjetnika

Podsjetimo, Vlada je ranije najoštrije osudila nerede u Ateni koji su se odvili uoči nogometne utakmice, a uputili su i sućut obitelji poginulog mladića. Osim toga, premijer je ranije sam nazvao grčkog premijera Mitsotakisa. 

POVEZANI ČLANCI:

- Nadam se da neće doći do nikakvih incidenta ovakve organizirane vrste huliganizma, da gostujući unatoč zabrani UEFE mogu kupiti karte i doći na utakmicu, da se odluči i odvaži i otići do Atene ne bi li se radili incidenti - to je neprihvatljivo. Moramo kao društvo reagirati na jedini mogući način - reći da sportu i ne huliganizmu - dodao je. 

Komentara 11

Avatar jeremija1
jeremija1
20:26 10.08.2023.

drukčije se angažiral u Zambiji....puno drukčije...

Avatar Sylphrena
Sylphrena
20:48 10.08.2023.

Ne vidim razliku u kriminalu kupovine djece i kriminalu izazivanja nereda. Čak dapače, ovaj prvi kriminal je puno gori! No vidim razliku u pristupu pomoći kriminalcima. Prvi su imali svu moguću pomoć, i obranu "imali su dobre namjere" iako to stvarno nitko ne zna! Koliko mi znamo, mogli su ih kupiti za pedofilski lanac, a država im je pružala svu moguću pomoć.

DU
Deleted user
21:33 10.08.2023.

Nemaš ti andreja srama. Ali, to već znamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije