Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačka podrška

Kohorta postavila transparent u centru Osijeka: 'BBB imaju našu podršku. Nećemo mirno stajati i šutjeti!'

Kohorta transparent
Foto: screenshot Facebook
1/16
10.08.2023.
u 17:23

"Nitko nije spomenuo kako je nekoliko Bad Blue Boysa izbodeno, a nitko im nije pružio medicinsku pomoć, nitko nije spomenuo kroz kakve sve torture oni prolaze, a nije ni dokazano da su krivi za smrt Grka", stoji u objavi Kohorte na Facebooku

Kohort, navijačka skupina Osijeka, na društvenim je mrežama poslala poruku podrške Bad Blue Boysima pritvorenima u Grčkoj nakon nereda u Ateni u kojima je smrtno stradao navijač AEK-a, a osmero ljudi je ozlijeđeno. U središtu grada postavili su transparent na kojem piše "Kohorta uz BBB".

Uz fotografiju transparenta napisali su i poruku. "Svi smo upoznati sa situacijom koja se odvija u Grčkoj, plasirane su različite priče, mediji doslovno sotoniziraju dečke koji se trenutno nalaze u Grčkoj. Razno razni mediji serviraju nam laži svakog dana, a nitko se ne pita kako je našim ljudima koji se trenutno nalaze tamo", napisali su.

GALERIJA Svi huligani nakon nereda ostaju u grčkom zatvoru. Tereti ih se za teška kaznena djela i ubojstvo

Kohorta transparent
1/16

"Nitko nije spomenuo kako je nekoliko Bad Blue Boysa izbodeno, a nitko im nije pružio medicinsku pomoć, nitko nije spomenuo kroz kakve sve torture oni prolaze, a nije ni dokazano da su krivi za smrt Grka", stoji u objavi na Facebooku.

VEZANI ČLANCI:

"Mi nećemo mirno stajati i šutjeti promatrajući ovu situaciju. BBB imaju našu najveću podršku, u istoj situaciji možemo se i mi nekada u budućnosti naći. Moramo probiti medijsku blokadu, ljudima je potrebna svaka pomoć. Molimo sve da podjele ovu objavu da čitava država čuje", piše Kohorta.

VIDEO Grčka policija pronašla oružje kojim su se mlatili hrvatski i grčki huligani u Ateni

Komentara 3

PA
partibrejkersi
18:54 10.08.2023.

Kohorta, kapa do poda. Na stranu međusobne razmirice, kad treba zajedno smo!

VJ
VjetresDinare
23:16 10.08.2023.

NE huliganstvu, ali NE i sotoniziranju Hrvata od strane pojedinih medija - tocno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije