Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čvrsta potpora za članstvo u EU

Plenković: 'Nećemo mijenjati dosadašnju politiku prema BiH'

andrej plenković
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
22.07.2016.
u 10:39

'Jedan sam od onih koji je i do sada na tome radio jako puno i to će se nastaviti', kazao je Plenković.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je kako ne misli mijenjati dosadašnju politiku te stranke prema Bosni i Hercegovini te kako će, pobijedi li na rujanskim izborima, to biti i pristup nove hrvatske vlade, prenio je u petak sarajevski "Dnevni avaz".

"Hrvatska i HDZ uvijek su bili uz BiH i nastavit ćemo usku suradnju", kazao je Plenković u kratkoj izjavi za ovaj list objasnivši kako to znači čvrstu potporu na putu BiH ka članstvu u Europskoj uniji.

Brži napredak Hrvatske pod njegovim vodstvom

Podsjetio je kako je osobno kao zastupnik u Europskom parlamentu te potpredsjednik parlamentarnog povjerenstva za vanjske poslove (AFET) bio angažiran na tom planu.

"Jedan sam od onih koji je i do sada na tome radio jako puno i to će se nastaviti", kazao je Plenković.

U odnosu na planove na unutarnjopolitičkom planu Plenković je tek kratko dodao kako će HDZ pod njegovim vodstvom raditi sve da Hrvatska napreduje i da to čini brže.

"Dat ćemo sve od sebe", poručio je novi predsjednik HDZ-a.

> > Plenković: Spreman sam postati predsjednik Vlade

Ključne riječi

Komentara 8

JP
jpavicic
11:11 22.07.2016.

Pročitajte što je Josipović dogovorio sa Tadićem. Tipično za stav o izjednačenoj odgovornosti, zločinca i žrtve, agresora i napadnutog, politiku koju nazivaju lijevom i to je uz obranu, nijekanje i zatajivanje zločina poslije 45, jedini program po kojem se tako nazivaju i svrstavaju, lijevom

NO
Noštromo
12:00 22.07.2016.

Znači moći ćemo pjevat Lijepa li si. Tko ne voli može i nemora pjevat o šumama i gorama u 21. stoljeću.

DU
Deleted user
12:50 22.07.2016.

bosanci su isto hrvati muslimanske vjeroispovesti a se vidi po granici hrvaške da su joj otkinute dijelovi teritorija, fali joj trbuh in kako je tudžman reko da se popuni kiflica je dobro rekal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije