Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao navode
Povratak na članak

Plenković: Ne znam preko koga ni kako je Petrov komunicirao s Todorićem

Nitko od nas tko nije u kompaniji i tko nema detaljan uvid u financijske knjige ne može donositi neke apriorne sudove, rekao je premijer Plenković

Komentari 8

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:55 16.05.2017.

Petrov "pregovarao mimo vlade skupa sa Sperbank . po Roglicevu naputku, sve jasno.

VL
Avatar firebird
firebird
15:00 16.05.2017.

Petrov nikad vise nece igrati zakulisne igre, narod je ovaj put sve dobro vidio.

VL
DU
Deleted user
16:14 16.05.2017.

Ne treba imat uvid u financijske knjige za shvatit da je bilo "nepravilnosti".Za napravit 40 milijardi kuna duga,trebalo je gubit 3,5 miliuna kuna svaki dan u periodu od 30 godina.I to kompanija kod koje svi u Hrvatskoj kupujemo svaki dan i ostavljamo tamo kamione novca.Kompanija koja dobavljačima plaća tek nakon 6 mjeseci i to često u vlastitoj robi.Nemoguće da je dug rezultat poštene rabote.

VL
Avatar dobry
dobry
17:20 16.05.2017.

Gospodine Plenkoviću, zašto ste najurili onog Alvareza III i postavili A. Ramljaka za povjerenika Vlade u Agrokoru!? Vrijeme prolazi, a nitko nije pod istragom zbog pljačke od preko 40 mlrd kuna. Novaca nema, a nitko nije kriv!?? Kako je to moguće?

VL
AN
anticenzura
17:35 16.05.2017.

Zasto Plenkovic laze gradjane da spasava kompaniju, kada mu je Ramljak rekao na televiziji da Agrokor nece vise postojati nego se gasi, a dionicari ostaju napose raditi. Jasno da sve te manje tvrtke ne mogu prezivjeti bez Agrokora, obzirom na konkurenciju stranih kompanija koje imaju svoje ogromne lance sirom Europe i svijeta koji ce pomesti domace proizvodjace i usisati njihove klijente i iznositi miliarde iz Hrvatske. HDZ -evci namjerno salju u bankrot Agrokor i lobiraju za strane korporacije i to treba jasno reci.

VL
Avatar anlaser
anlaser
14:42 16.05.2017.

Plenković očigledno nezna puno toga ili se pravi da nezna. Ni jedno ni drugo ne ide u prilog boljitku države. Glumaca ,farsi i tragedija smo se već previše nagledali i već je vrijeme da netko normalan stane na čelo ove zemlje.

VL
ST
Stipan
14:49 16.05.2017.

Premijeru koji nema većinu ni u Saboru ni u narodu , su dani odbrojani! Sanader, Kosor, Karamarko ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.