Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
76 14°C
  • Rope22:

    Plenković je na korak do ispunjenja plana. Uništenje HDZ-a.Tko to ne prepoznaje, totalni je slijepac.Ovih par jadnika u stranci, koji glume nekakvu desnicu, mogli bi uspješno nastaviti karijeru u kazalištu Komedija.

  • stefj:

    He, he, zašto na tijelima stranke ne raspravljaju o nezadovoljstvima? Pa zato jer je sve nezadovoljne po kratkom postupku izbacio iz svih tih tijela. Kakvo pitanje... Ima predsjedništvo i nacionalno vijeće popunjeno klimavcima koji sam klimaju glavom gore-dolje, a na ... prikaži još! izborima skupi manje glasova nego stranka ima članova s obiteljima. I onda su mu krivi neki drugi, prvenstveno oni crni labudovi...

  • prajdali100:

    Mogu se složiti sa Plenkovićem da je Đakić napravio grešku u koracima.Ali Plenković pokušava uvjeriti javnost da je prijem Vučić- Vulinove Srbije u interesu Hrvatske.NIJE !!! Pa čovječe nismo slijepi ! Mi smo u EU, mi smo u NATO a ... prikaži još! oni nam bacaju klipove pod točkove gdje god stignu.Izlobirali su kod Trumpa da nam blokira nabavu F16 i MLRS 240 !Vrhunac bezobrazluka je ova ploča posvećena tom srpskom general- zločincu u Novom Sadu. Naša javnost tek treba saznati da Amerikanci traže od našeg ministarstva kulture sufinanciranje srpskog filma o Jasenovcu !!!! To je Vučić " izganjao" preko židovskog lobija u USA i Gideona !!!!! I što Mi radimo ? Ništa !!! Guramo Srbiju u EU. Plenkoviću,Vi osobno radite neke stvari koje nisu u interesu države Hrvatske !

Još iz rubrike Vijesti

Andrej Plenković
odavanje počasti

U spomen na žrtvu Vukovara premijer Plenković zapalio svijeću

Migranti
VEČERNJI DOZNAJE

Policajac koji je nastrijelio migranta ranjenog ga je nosio četiri sata do ceste i pomoći

7
Tračnice
UPRAVO NESREĆA

Nalet vlaka na automobil, prekinut željeznički promet