Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski premijer
Povratak na članak

Plenković na otvorenju Mostarskog sajma: Hrvatska najsnažniji lobist BiH

Hrvatski premijer je naveo da je Hrvatska petinu svojih ulaganja izvan zemlje usmjerila u BiH.

Komentari 3

DO
domljani
16:05 04.04.2017.

siromašni hrvati idu u kupovinu u bih , a vrli političari u brisel

VL
RP
rpzagreb
14:50 04.04.2017.

Prije početka mandata mi je dao nadu da će konačno doći neophodnih promjena......smanjenja državne uprave, silnih poreza i nameta, broja županija i sulodo velikog broja općina,....... međtim sve ostaje isto, Samo pokazuje da je isti kao svi prethodnici, pun slatkih ali ispraznih riječi i fraza.

VL
NO
Norway
13:29 04.04.2017.

Suradnja se svela na kolone osiromasenih Hrvata koji idu kupiti jeftinije proizvode preko granice pod uvjetom da im imena ne stoje na listama.Jad i bijeda i sramota. EU karijeristi i politicari se bahate svojim " dostignucima"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.