Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije impresioniran

Plenković: Moram priznati, nisam baš pretjerano doživio kritike predsjednice

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
09.03.2018.
u 11:38

Podsjećamo, predsjednica je kritizirala Vladu nakon izvješća Europske komisije kazavši da kasnimo za drugima.

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao kritike predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nakon izvješća Europske komisije.

"Nisam doživio baš pretjerano te kritike, moram priznati. Predsjednica ima svoje stavove, izražava ih na način na koji ih izražava. Siguran sam da se tako priprema za kampanju. Mi se u Vladi svaki dan suočavamo s problemima. Tako ćemo činiti i dalje", rekao je Andrej Plenković nakon konferencije "Bolji propisi kao dio reformske agende" na kojoj su predstavljeni rezultati mjera koje su provedene u 2017. 

Podsjećamo, predsjednica je kritizirala Vladu nakon izvješća Europske komisije kazavši da kasnimo za drugima.

"Zaostajemo, kaskamo za drugima i ne razvijamo se onom dinamikom koja bi nam omogućila hvatanje koraka", rekla je predsjednica.

1/16

Komentara 50

ZE
zecipas
11:58 09.03.2018.

oholo, bahato, a bez ikakvog pokrića, zemlja propada, budućnosti nema. to da ti imaš izrazito visoko mišljenje o sebi je svakome jasno, jedino nemaš nikakve rezultate kao pokriće i sve si u životu postigao jer si bio zbog pedigrea odabran i podoban. možda ako zatražiš podatke koliko ljudi svaki dan napusti Hrvatsku možda shvatiš da je predsjednica (kakva god bila) u ovom slučaju još bila blaga!

DV
dvauosam
11:48 09.03.2018.

Plenkoviću ,možda nisi doživio kritike predsjednice(koja je uostalom ista kao ti, pa mi nije jasno što radite u HDZ-u) , ali na prvim izborima kad doživiš potop shvatit ćeš da si strano tijelo u našoj stranci. tijelo u našoj stranci.

ST
stefj
12:12 09.03.2018.

Kad predsjednica priča nikom ništa, no kad EK ili neki tamo EU ćato nešto kaže, odmah se smrzne i stoji u stavu mirno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije