Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno oružje tajnovito nestalo i unatoč potragama nikad nije nađeno
Povratak na članak

Plave dubine skrivaju čak 92 izgubljene nuklearne bombe

Bombe su u incidentima namjerno izbacivane iz zrakoplova prije pada ili prisilna slijetanja.

Komentari 8

OB
-obrisani-
21:25 15.11.2009.

Sotonisti na djelu....... radijacijom su zagadili citav svijet.....svako zivo bice na svijetu je danas radioaktivno ....Nije niti cudo da je omjer raka prije 150 godina bio 8000:1 a danas je 2:1.......A uvjeravaju nas kako napredujemo ,ha,ha

VL
DU
Deleted user
22:50 15.11.2009.

ništa novoga, naravno da će ta radijacija djelovati na brojne mutacije u moru, ako već nisu počele počet će!!!! Možda doživimo i jednu Godzilu ili Toblerona!!!

VL
Avatar punkufer
punkufer
09:59 16.11.2009.

Hidrogenske bombe su detonirale? Kakve su to gluposti? Nisu detonirale već su se raspale i iz njih je procurio radioaktivni sadržaj. To nije isto što i detonacija. Ovo za izgubljene bombe uz obalu Somalije koje je netko izvadio je najobičnija izmišljotina. Večernji list ne bi trebao objavljivati članke napisane na nivou 24sata.

VL
DE
demokršćanin
22:01 15.11.2009.

ZAR SMO ZABORAVILI ??? Čudim se novinarki što nije napisala nešto i o izbačenim bombama u naš JADRAN.Zar smo zaboravili da su u DOMOVINSKOM RATU avioni NATO-a izbacili gomile bombi kojima nisu bombardirali određena područja.Naime prilikom vraćanja u NATO bazu nisu se mogli spustiti dok ne izbace bombe.Najlakše ih se bilo rješiti bacanjem u naš JADRAN.Pitam se da li igdje postoji dokumentacija o broju izbačenih bombi,njihova lokacija i vrsta bombi.Sada kada smo se \"demokratski \" opredjelili za ulazak u NATO o tome nitko ne vodi računa,a bilo bi potrebno.Kada bi kupači bilo naši bilo strani,a hvalimo se da smo turistička zamlja,znali što se nalazi na dnu mora,zamislili bi se o ovom preblemu.Može se dogoditi da kočarice jednoga dana naiđu na jednu tako izbačenu bombu,a krajnji rezultat bi bio poguban kako za ribare tako i za onaj okoliš u koj bi ona eksplodirala. OZBILJNO SE ZAMISLIMO O OVOME PROBLEMU!

VL
BT
bili-tartuf
23:32 15.11.2009.

demokristijano...lako za tih \"par\"-bomba...i Asruugarska je napavila deponij za stare bombe i granate-ispred otocja Brijoni,..a i Italija je puno pobacala, jos´visé Englezi,..a u zadnjem ratu i JNA...tako da tega ima \"koliko cés´\" na dnu,..iako su ameri izstreljivali u medjunarodne vode-ZERP...visé prema Italiji.....

VL
Avatar billybull
billybull
03:23 16.11.2009.

to niti je novost, niti nesto posebno...pogotovo ako se radi o termonuklearnom taktickom oruzju...neusporedivo je veca (i bliza) opasnost od ruskog biolosko-kemijskog oruzja pobacanog u sjeverno more...i po kolicini a pogotovo po ubojitosti unistit ce (za pocetak) sjevernoatlansku morsku floru i faunu, a ubrzo i svjetsku...i nije pitanje \"ako ce\" nego \"kad ce\"...i apsolutno nista se ne moze napraviti....

VL
FA
faxfax
11:07 16.11.2009.

ja vecu glupost na vecernjaku nisam do sada procitao.....ovdje se pise o atomskim i hidrogenskim bombama kao o salati na trznici.....i uvjek po saznanjima vecernjakovih novinara ono zli,kao iran nadju bombe,mislim da bi texst bio vjerodostojniji da su ubacili daa je andora vecinu toga zakopala u svoja tajna podzemna sklonista,,,,,patke stoljeca........

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:29 16.11.2009.

Opet ja...baš sam htjel prokomentirat \"...detonirale su sve četiri hidrogenske bombe...\" al vidim kak su dolje neki to već uočili !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.