Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS RAZGOVOR

Mrežama se širi poruka šefa iz Zagreba zaposleniku koji se našao na putu: ‘Ubaci u obračun’

Rijeka: Brojni kamioni zaustavljeni na Grobniku
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
17.03.2024.
u 09:03

Ispod teksta na društvenim mrežama skupilo se nekoliko desetaka komentara od kojih je većina odobravajuća

Iako se danas puno češće mogu čuti primjedbe na račun poslodavaca koji ne isplaćuju plaće redovito, umanjuju ih za razne izmišljene troškove, mijenjaju domaće za strane radnike itd., povremeno se pojavi i priča o ponekom svijetlom primjeru. Lijepa gesta jednog od tih "pozitivnih" poslodavaca dijeli se društvenim mrežama.

Radi se o razgovoru između vlasnika prijevozničke tvrtke i vozača kamiona. Informativni portal GP Maljevac piše da se kamiondžija odmarao na jednom parkiralištu, o čemu je izvijestio svog šefa. Snimka zaslona njihovih poruka pokazuje da je šef od zaposlenika zatražio da mu pošalje lokaciju, a zatim ga je iznenadio sljedećim potezom.

"Vidim da ima restoran. Večeraj u restoranu, plati novcima od firme i ubaci račun u obračun" poručio je vlasnik, kako piše portal, zagrebačke firme PERVAN transport. 

Ispod teksta na društvenim mrežama skupilo se nekoliko desetaka komentara od kojih je većina odobravajuća. "Mnogo bolje bi nam svima bilo kad bismo pokazivali malo više ljudskosti i imali više poštovanja jedni prema drugima! Male geste čine puno" poručila je jedna osoba.

Drugi su se pak ciničnije postavili prema situaciji pa komentiraju kako je radnik vjerojatno kroz razna davanja ipak sam sebi platio ručak, ili pak da će zaposlenik pokrati firmu i uzrokovati stečaj. 

FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda tvornica koju američka tvrtka gradi u Osijeku: Zapošljavat će 1500 ljudi

Rijeka: Brojni kamioni zaustavljeni na Grobniku
1/14
Ključne riječi

Komentara 6

TR
trabant7
22:04 17.03.2024.

@zlatnidelirij, komentar na nivou vrtićkog djeteta, ako uopće.

ST
sttipe
08:59 18.03.2024.

Sigurno mu je debelo produžio radno vrime, ne rade ovo šefovi mukte!! Nije ovo ropstvo iz rimskog carstva, da šef ima obavezu nahraniti roba, ovo je moderno ropstvo, hrani ga samo ako mu je dodatnim angažmanom napravio dodatni novac...

RA
racman
10:23 17.03.2024.

Ja kao vozač sada u penziji i ja sam doživio da mi poslodavac daje na ruke novac za ručak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije