Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirao je neobično

Javila šefu da je bolesna, a on ju svojim postupkom šokirao: ‘Mislila sam da haluciniram od groznice’

TikTok
14.03.2024.
u 14:30

Mish se tada vratila u krevet da odrijema, dok je njezin cimer izašao van kako bi joj dao malo mira dok je svirao gitaru

Jedna žena jedno je jutro javila šefu da je bolesna i da ne može doći na posao, a njegova reakcija bila je zaista neuobičajena. Naime, u svom videu Mish (@mishyymbabyy) je ispričala što se dogodilo. TikTokerica je objasnila da je u to vrijeme radila u uslužnoj djelatnosti i da je živjela 15 minuta od restorana u kojem je bila zaposlena, piše The Sun.

"Jednog jutra sam se probudila i osjećala sam se grozno. Imala sam želučane tegobe i odlučila sam ne otići na posao taj dan, nazvala sam svog šefa i on je rekao, 'OK, kako god, u redu je, bok.' ", ispričala je.

@mishyymbabyy im forever haunted by this interaction #uncomfortable #boss #fyp #girlhood ♬ original sound - october>>>>>>> any other month

Mish se vratila u krevet da odrijema, dok je njezin cimer izašao van kako bi joj dao malo mira dok je svirao gitaru. Budući da je bio odmah u vrtu, ostavio je ulazna vrata otključana. Dok je on svirao svoju glazbu u stražnjem vrtu, Mishin šef dovezao se do njezine kuće. "Moj šef tvrdi da je pokucao na vrata i nitko nije otvorio pa je provjerio je li otključano, gurnuo vrata i ušao”, objasnila je.

"Tvrdi da je izgovorio moje ime nekoliko puta, hodao okolo, nije me vidio ni čuo pa je otišao gore", Mish se prisjetila kako se probudila i vidjela svog šefa kako stoji u podnožju njenog kreveta i maše joj. 

VEZANI ČLANCI:

Šef joj je objasnio da joj želi ponuditi prijevoz do posla jer se nije osjećala dobro. "Doslovno sam mislila da haluciniram od groznice kad sam konačno došla k sebi i pitala sam 'Što radite? Ne idem na posao, ovo je ludo'", rekla je. Mish je svojim gledateljima rekla da je šef nakon toga otišao i na kraju ju je otpustio nekoliko tjedana kasnije zbog nepovezanog problema. "Zauvijek me proganja ova interakcija", našalila se u naslovu drugog isječka u kojem je ponovila scenarij.

Njezini pratitelji podijelili su svoje mišljenje o situaciji u komentarima. "Kako sam znao da radite u restoranu prije nego što ste uopće počeli priču?" napisala je jedna gledateljica. "Ovo je situacija u kojoj odmah daš otkaz, nakon čega slijedi policijska prijava i možda tužba. Promjena brava, možda preseljenje. Ne. Ne. Nikad", šokirano je komentirao drugi korisnik TikToka. "Imao sam šeficu koja bi se također pojavila u tvojoj kući ako bi je nazvao iz razloga koji ona smatra 'nedovoljno dobrim'", komentirala je treća osoba.

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije